مراحل:
- گام 1 ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا می کنیم.
- گام 2هر کدام از قسمت های تخم مرغ را در ظرف هایی جداگانه می ریزیم و با کمک همزن هر کدام از آن ها را در ظرف خود هم می زنیم.
- گام 3سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کرده و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم می زنیم.
- گام 4پس از آن شیر را به مایع کیک اضافه می کنیم.
- گام 5سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کرده و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم.
- گام 6آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کرده سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه می کنیم.
- گام 7با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
- گام 8در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مایع کیک اضافه می کنیم و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم می زنیم.
- گام 9سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کرده و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را درون قالب می ریزیم
- گام 10سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
- گام 11در هنگام پختن کیک در فر ژله ها را آماده می کنیم؛
- گام 12برای تهیه ژله ها ابتدا دو بسته ژله را با ۲.۵ لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کرده تا پودر ژله ها درون آب جوش حل شوند
- گام 13سپس اجازه می دهیم تا پودر ژله های حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب یخ برای خنک شدن ژله ها استفاده کنید.
- گام 14در این مرحله کیکی را که در فر پخته شده است از فر بیرون آورده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود.
- گام 15کیک را از وسط برش می زنیم.
- گام 16روی یکی از برش های کیک مقداری خامه مالیده سپس موزهای حلقه ای خرد شده و گردوی های خرد شده را روی خامه می ریزیم.
- گام 17لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار داده و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم می چسبانیم .
- گام 18سپس خامه فرم گرفته و زده شده را روی همه قسمت های کیک می کشیم و کیک را در مکانی مناسب قرار می دهیم.
- گام 19ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک می ریزیم
- گام 20سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار داده و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار می دهیم تا کیک به خوبی خودش را بگیرد.
- گام 21اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژله ای شود می توانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت های کیک بریزید.