منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده
  • کیک ارده

توضیحات

کیک ارده، کیکی بسیار مقوی با مواد مغذی و سالم است که طعم و مزه ای شبیه به حلوا ارده دارد. البته کیک ارده بیشتر در کشورهای عربی و ترکیه معروف و رایج است که در هر فرهنگی و طبق هر سلیقه و عادت غذایی نیز یک دستور تهیه خاص برای این کیک وجود دارد. کیک ارده، کیک محبوب در فصل تابستان است که در اکثر مهمانی ها و جشن های تولد می توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت خواهید برد.

ارده از خاص ترین سس های خوشمزه ای است که در آشپزی غذاهای مدیترانه و منطقه خاورمیانه رایج و مرسوم است. البته در کشورهای عربی نیز در برخی از غذاها چون حمص از ارده استفاده می شود. درواقع شاید به همین دلیلِ لذیذتر کردن طعم و عطر غذاها، ارده در طبخ اکثر خوراک ها معروف شده است. در ایران نیز در غذاهای خاصی به خصوص در صبحانه از ارده استفاده می شود. بنابراین همان طور که می دانید جدا از طعم خوشمزه آن، فواید و خاصیت بسیاری برای بدن دارد.

کیک ارده یک میان وعده عالی و خوشمزه، با کلی فواید و خاصیت است که البته به همراه چای و یا حتی یک نوشیدنی خنک روز شما را فوق العاده خواهد کرد. درواقع تمام مواد اولیه برای طبخ کیک ارده، خواص مفید خود را دارند که باعث می شود شما در کنار خوردن شیرینی لذیذ مورد علاقه خود از فواید آن نیز بهره مند شوید.

کوچکترین و محدودترین مواد کیک ارده که کنجد می باشد، به عنوان دارو و سلامتی بخش بدن معروف و مشهور می باشد. ارده نیز که در تهیه انواع شیرینی ها، حلوا، کیک و نان استفاده می شود نیز به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها، آهن، کلسیم و منیزیم نیز خواص خاص و مفید خود را دارد.

از دیگر کیک های خوشمزه و مقوی می توان به کیک انجیر، کیک گردو و بادام، کیک اسفنجی، کیک ساده و کیک شکلاتی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده آن را در یک ظرف جدا بریزید.
  • گام 2سفیده را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کف کند. سپس داخل یخچال بگذارید.
  • گام 3در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را بریزید و سپس وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن آن ها را مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
  • گام 4سپس روغن مایع، شکر و ارده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنید و دوباره مواد را کاملا مخلوط کنید تا کشدار شود.
  • گام 5در این مرحله ماست را به مواد ظرف اضافه و مجدد مخلوط کنید .
  • گام 6سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 7حالا مایع سفیده تخم مرغ را به این مایع ظرف نیز اضافه کنید و به شکل دورانی با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید.
  • گام 8قالب کیک را اول با کمی روغن چرب کنید و سپس مقداری کنجد بزنید و مواد کیک را درون قالب بریزید.
  • گام 9قالب را به مدت 40 دقیقه و در حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
  • گام 10کیک شما آماده است.

مواد لازم:

  • آرد : 1 پیمانه
  • ارده : 3 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر : 800 گرم
  • روغن مایع : 3 پیمانه
  • ماست : 800 گرم
  • بیکینگ پودر : نصف قاشق سوپ خوری
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • کنجد : به میزان لازم
  • نمک : 1 قاشق چای خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir