کوکی با شکلات چیپسی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی
  • کوکی با شکلات چیپسی

توضیحات

کوکی ها به عنوان یکی از شیرینی های بسیار محبوب در سراسر جهان به حساب می آیند. دستور پخت منعطف این کوکی ها باعث شده که به توان از مواد مختلفی برای تزیین و طعم دهی به آن استفاده کرد. در اینجا یکی از ساده ترین دستورات پخت کوکی آورده شده است که از شکلات چیپسی به عنوان یک طعم دهنده لذت بخش درون کوکی و هم چنین شکر های دانه ای برای تزیین رویه کوکی مورد استفاده قرار گرفته است. به جای این مواد می توان از کشمش و سنگ های شکلاتی تزیینی و برخی میوه های خشک استفاده نمود.
لذت بخش بودن این شیرنی ها تنها بدلیل وجود طعم دهنده های بسیار خوشمزه و متنوع در آن نیست بلکه اندازه این کوکی ها تناسب با سلیقه قادر به تغییر می باشند. به نحویی که به جای یک قاشق غذا خوری از یک و نیم قاشق غذا خوری و یا مقادیر کمتری برای پخت استفاده نمود. مقدار یک و نیم قاشق غذا خوری تقریبا کوکی های با اندازه متوسط به شما ارائه خواهند کرد.
کوکی ها خود شیرنی ها تقریبا نرم و لطیفی هستند و نباید فکر کنید با کمتر پختن آنها می توان به شیرینی نرم تری دست یافت. بعد از پخته شدن نمای شکسته ای پیدا می کنند و علی رغم وجود پکینگ پودر در این دستور از میزان پف کردن کمتری برخوردارند. بهتر است کره موجود در دستور پخت را با چند ثانیه قرار دادن در مایکروویو نرم تر کنید. ولی دقت کنید کره نباید کاملا آب شود بلکه کمی نرم شدن کافی است. شکر قهوه ای شیرینی کمتری نسبت به شکر سفید دارد پس نگران خوردن بیش از حد آن توسط بچه ها نباشید. برای پخت کوکی ها نیازی به استفاده از سینی های با قالب مشخص نیست و به راحتی می توان از سینی صاف برای گذاشتن کوکی ها و پختن آنها استفاده نمود.
از انواع دیگر شیرینی می توان به : شیرینی الماسی ، کلوچه مغزدار ، شکلات سوئیسی و بیسکوییت ستاره ای اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا مخلوط کره نرم شده را با شکر قهوه ای در یک کاسه ترکیب نمایید.
  • گام 2سپس وانیل و تخم مرغ ها را اضافه نموده و مخلوط کنید.
  • گام 3بعد از ترکیب کردن مواد قبلی آرد(که دوبار الک شده) و نمک و پکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید.تا مایع یک دستی پدید آید.
  • گام 4مواد مخلوط شده ترکیب نه چندان چسبناکی را ایجاد خواهند نمود.
  • گام 5شکلات چیپسی را اصافه کنید و بعد از مخلوط کردن تمامی مواد می توانید به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد موجود در کاسه بردارید.
  • گام 6سپس بر روی ظرف فری که کاغذ روغنی در آن قرار داده شده به فاصله 3 سانتی متر یا بیشتر این شیرینی ها را قرار دهید.
  • گام 7در نهایت سینی محتوای کوکی ها را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  • گام 8همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر در بیاورید.
  • گام 9کوکی ها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغ هستند نرمند ولی بعد سرد شدن ترد و خوشمزه میشوند. پس دقت کنید تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر پخته نشوند.

مواد لازم:

  • کره : ۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم)
  • شکر دانه ای : ۱/۲ فنجان (۹۹ گرم)
  • شکر قهوه ای بسته بندی شده : ۱/۴ فنجان (۵۴ گرم)
  • عصاره وانیل : ۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد بزرگ
  • آرد کامل : یک و ۳/۴ فنجان (۲۱۰ گرم)
  • پکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک تصفیه شده : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی نیمه شیرین :۱ فنجان (۱۷۰ گرم)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir