توضیحات
کنافه یا کونفه، یکی از انواع دسرهای معروف و خوشمزه ترکیه می باشد. این دسر سنتی از رشته های خمیری نازک که با کره و شکر مخلوط شده است، تهیه و طبخ می شود. باقی مواد در طبخ این دسر چون لایه های پنیر لبنه، پسته خرد شده و گردو نیز این دسر عالی و خوشمزه را بسیار محبوب و پرطرفدار کرده است.
البته می توان کنافه را نیز یک نوع شیرینی به حساب آورد. طرز تهیه و مواد این دسر معروف نیز معمولا در چند مورد و نوع می باشد. در واقع در نابلس و فلسطین این شیرینی را در شربت شکر خیسانده و به صورت برش های کوچک خرد می کنند. در بالکان نیز آن را به صورت رول پیچی آماده و تهیه می کنند. این دسر خوشمزه و متفاوت را می توانید در زمان بسیار کمی و با رسپی راحت و آسان در منزل طبخ و میل کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
از دیگر انواع دسرهای معروف و خوشمزه می توان به کرامبل سیب، تارت میوه، دسر کاسترد شکلاتی، اسلایس شکلاتی، ناگت شکلات، پیروک مرکبات، پودینگ زردآلو، تارت گردویی و اشترودل سیب اشاره کرد.