منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کلوچه شکری
  • کلوچه شکری

توضیحات

کلوچه شکری یک میان وعده خوشمزه و لذیذ بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. این کلوچه با مواد اصلی آرد، شیر ولرم، خمیر مایه و شکر طبخ می ‌شود و می‌ توانید روی آن را با پودر شکر و یا کنجد تزیین کنید. این میان وعده فوق العاده و خوشمزه را می توانید به صورت خانگی و خیلی راحت در منزل آماده کنید.

کلوچه شکری را هم می توانید به عنوان عصرانه و میان وعده با چای سرو کنید و هم در وعده صبحانه به همراه شیر گرم نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم و مغذی که در طبخ این کلوچه استفاده شده است، علاوه بر خوشمزه کردن این میان وعده، آن را نیز جزو مقوی ترین و سالم ترین خوراکی ها قرار داده است.

از دیگر انواع کلوچه های خوشمزه و مقوی می توان به کلوچه عربی، کلوچه براونی، کلوچه خرمایی، کلوچه آویشن، کلوچه سیب، کلوچه مغزدار و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مواد نصف شیر ولرم، یک قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
  • گام 2۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید و مواد حبابدار شود.
  • گام 3مواد آرد، باقی مانده شکر، زیره خرد شده و نمک را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 4سپس خمیر مایه را به مخلوط آرد اضافه و هم بزنید.
  • گام 5در آخر نیز مواد روغن، باقیمانده شیر و بیکینگ پودر را نیز اضافه و مخلوط را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد.
  • گام 6روی ضرف را با سلفون بکشید و ۲ ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
  • گام 7خمیر را بر روی سطح صاف که آردپاشی شده است با یک وردنه باز کنید.
  • گام 8سپس خمیر را در قالب های مورد نظر خود برش دهید.
  • گام 9برای آماده کردن رومال کلوچه، زرده تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید.
  • گام 10سپس زعفران را نیز اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 11با استفاده از قلمو، کمی از رومال را بر روی خمیر کلوچه ها بمالید.
  • گام 12در آخر نیز کمی پودر شکر بر روی کلوچه ها بریزید.
  • گام 13فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 14در کف سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و کلوچه ها را بچینید.
  • گام 15سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کلوچه ها آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: سه و نیم پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن: نصف پیمانه
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • زیره: ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir