منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای
  • ژله لایه ای

توضیحات

ژله لایه ای یکی دیگر از انواع ژله هاست که معمولا برای مهمانی ها و مراسم خاص تهیه می شود.این ژله همانطور که از اسمش پیداست با چند لایه تهیه می شود. برای این کار می توانید از دو طعم ژله و یا حتی بیشتر نیز استفاده کنید این ژله هر چه تعداد رنگ در آن بیشتر باشد جذابیت بیشتری برای مهمانان خواهد داشت به علاوه اینکه طعم های بیشتری را نیز تجربه خواهند کرد.و اما به این نکته هم توجه داشته باشید که هر چه تعداد رنگ ها بیشتر باشد مسلماً زمان بیشتری را برای تهیه این ژله باید صرف کنید و لی نتیجه بسیار عالی به شما خواهد داد.
همان طور که قبلا هم گفته بودیم ژله خاصیت های زیادی دارد در اینجا به مواردی دیگر از آن اشاره خواهیم کرد.یکی از مهم‌ترین خصوصیات ژلاتین این است که در آن نه قند وجود دارد و نه چربی. این ماده خاصیت هضم بسیار بالایی دارد و با وجود انرژی کم در بسیاری از رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود. برخی فکر می‌کنند ژلاتین یک نوع افزودنی است درحالی‌که ژلاتین خودش نوعی ماده غذایی است و در دسته افزودنی‌ها قرار نمی‌گیرد. ژلاتین به سرعت جذب ‌شده و اسیدآمینه لازم برای سوخت و ساز را فراهم می‌کند.ژلاتین ماده ای به نام گلیسین دارد که خواص ضد التهابی آن می تواند التهاب ناشی از عفونت ها را کاهش دهد و به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک کند.ژلاتین در پیشگیری از خونریزی و عفونت های باکتریایی نیز مؤثر است.در صورت بروز اختلالات جریان خون و بیماری کبد، می تواند به روند بهبودی کمک کند.همچنین با دفع مواد سمی از سلول ها موجب تسریع پاکسازی کبد می شود.ژلاتین در برابر آرتریت و زخم معده نیز نقش محافظتی دارد. همان طور که می دانید ژله از ژلاتین تهیه می شود پس اگر در اینجا از خواص ژلاتین می گوییم در واقع همان ژله است با این تفاوت که ژلاتین زمانی که رنگهای خوراکی به آن اضافه می شود به ژله تغییر نام می دهد.
تهیه این ژله را برای روز ولنتاین یا سپندارمذگان خودمان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. و در ادمه شما را با طرز تهیه ژله خرده شیشه با قلب های رنگی برای آن شب خاص آشنا می کنیم.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پودر ژله آلبالو را درون یک ظرف میریزیم و 1 لیوان آب جوش را به آن اضافه میکنیم .( در ابتدای کار حتما قالب را چرب کنید.)
  • گام 2دو دقیقه هم میزنیم تا ژله کاملا حل شود.
  • گام 3سپس 1 لیوان آب سرد میریزیم و سپس 1/3 ژله را درون ظرف میریزیم و به مدت یک ساعت درون یخچال می گذاریم. پس از گرفتن ژله لایه اول مرحله بعد را شروع می کنیم.
  • گام 41/2 پودر توت فرنگی را با آب جوش ترکیب میکنیم و به خوبی هم میزنیم(بهتر است از روش بن ماری برای این کار استفاده کنید یعنی حرارت غیر مستقیم).
  • گام 5سپس بستنی را به ژله اضافه میکنیم و روی ژله آلبالو میریزیم و درون فریزر به مدت 1 ساعت می گذاریم تا کاملا خودش رو بگیرد.
  • گام 6ژله طالبی را پس از گرفتن بستنی بر روی آن میریزیم و یک ساعت درون فریزر می گذاریم.
  • گام 7پس از گرفتن ژله طالبی ، مراحل فوق را تکرار میکنیم یعنی ابتدا ژله آلبالو سپس بستنی و در انتها ژله آلبالو را اضافه میکنیم پس از گرفتن ژله به راحتی از ظرف جدا می شود .
  • گام 8در صورت جدا نشدن از آب گرم استفاده میکنیم.
  • گام 9ژله را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.
  • گام 10روی آن را به دلخواه با خامه آماده ویا بستنی ویا میوه تزئین میکنیم.

مواد لازم:

  • ژله آلبالو : 1 بسته
  • ژله توت فرنگی : 1 بسته
  • ژله طالبی : 1 بسته
  • بستنی وانیلی : 1 لیتر
  • آب جوش : به مقدار لازم
  • آب سرد : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir