منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
چیکن باربیکیو
  • چیکن باربیکیو

توضیحات

چیکن باربیکیو، یک نوع ساندویچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که می توانید برای مهمانی های خود طبخ و سرو کنید. مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس ها چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می ‌شود. زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی می‌ خواهد. چیکن باربیکیو را می ‌توانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب و کافی می باشد، اما می توانید مقدار آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.

از دیگر انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار می‌ توان به ساندویچ مونت کریستو، ساندویچ مرغ مکزیکی، قارچ برگر، همبرگر سبزیجات، اسکالوپ مرغ، رول استیک، بوریتو و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.
  • گام 2سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.
  • گام 3در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 4سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.
  • گام 5آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چیکن باربیکیو بپزد.
  • گام 6در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
  • گام 7سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۴ تکه
  • پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان
  • نان برگر: ۴ عدد
  • شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان
  • سس باربیکیو: ۳۰۰ گرم
  • چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان
  • سس وسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir