منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیروک مرکبات
  • پیروک مرکبات

توضیحات

پیروک مرکبات، یک نوع شیرینی مغزدار می باشد که با انواع مارمالاد تهیه می شود. تنوع بالای مارمالاد داخل این شیرینی که بسته به سلیقه و انتخاب شما می باشد، طعم های متفاوت و لذیذی را برای این عصرانه خوشمزه و عالی تدارک می دهد.

به دلیل وجود مواد عالی و سالم در طبخ پیروک مرکبات، این شیرینی بسیار مقوی و مغذی می باشد. تمام فواید و خواص مثبت مواد اصلی این شیرینی خوشمزه، باعث ده ها فایده برای سلامتی خواهد شد. به عنوان مثال گریپ فروت، میوه ای از مرکبات حاوی مواد معدنی چون ویتامین‌ های B1 ،C ،E، نیاسین، ریبوفلاوین، آهن، فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم و… می باشد. هر یک از این مواد معدنی نیز خواص اعجاب انگیزی در سلامتی بدن خواهد داشت. مزایایی چون تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، چربی سوزی و کاهش وزن، پیشگیری از بیماری های لثه و… را دارا می باشد.

از دیگر انواع شیرینی و دسر می توان به شیرینی چنگالی، تارت گردویی، اشترودل سیب، پودینگ زردآلو، شیرینی الماسی، شیرینی دانمارکی، شیرینی آلمانی، شیرینی وینا زعفرانی و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1برای آماده کردن مارمالاد پیروک،  گریپ ‌فروت و نارنگی ها را پوست کرده و به همراه آب و ۷۰۰ گرم شکر در قابلمه ای بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 2پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک جداگانه بریزید و کمی آب جوش اضافه کرده و بر روی بخار کتری بگذارید.
  • گام 3وقتی ژلاتین آماده شد، به مخلوط نارنگی ظرف اضافه و هم بزنید.
  • گام 4اجازه دهید حدود ۴۵ دقیقه مخلوط بر روی حرارت باشد تا مارمالاد غلیظ شود.
  • گام 5سپس برای تهیه کردن خمیر پیروک، باقی مانده شکر و کره را در یک ظرف ریخته و کاملا مخلوط کنید.
  • گام 6حالا تخم مرغ را اضافه کنید.
  • گام 7در یک ظرف دیگر آرد، گردو، وانیل و بیکینگ پودر را ریخته و کامل مخلوط کنید و سپس به ظرف شکر اضافه و هم بزنید.
  • گام 8کمی مخلوط خمیر را با دست ورز دهید.
  • گام 9یک چهارم خمیر را بردارید و باقی را در یک ظرف مناسب فر بریزید و پهن کنید.
  • گام 10سپس مارمالاد تهیه شده را بر روی خمیر بریزید و پخش کنید.
  • گام 11باقی خمیر را نیز با وردنه باز کنید و با چاقو برش های نازک بدهید و بر روی مارمالاد بگذارید و تزئین کنید.
  • گام 12فر را روشن و بر روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

مواد لازم:

  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۷۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • گریپ فروت: ۱ عدد
  • نارنگی: ۲ عدد
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • گردو رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir