پاستا با سس بلونز

شام , ماکارونی و پاستا ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز
  • پاستا با سس بلونز

توضیحات

پاستا با سس بلونز یک دستور پخت غذای ایتالیایی خوشمزه مخصوص شهر بلونیای ایتالیا است. مهمترین بخش این پاستا تهیه سس آن است. برای تهیه این سس از گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی، سوسیس، رب گوجه، سیر و ساقه کرفس و هویج استفاده می شود. برای خوشمزه تر کردن این سس می توانید از قطعات گوجه خرد شده به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم در تهیه این پاستا حتما از پاستا ضخیم استفاده کنید چون پاستاهای نازک گوشت را به خوبی پاستاهای کلفت نگه نمی دارند.
پاستا با سس بلونز یک غذای لذیذ است و می توانید آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید. ماکارونی به دلیل داشتن مقدار زیادی کربوهیدرات انرژی لازم برای روز کاری را فراهم می کند.

نکات مهم در تهیه سس بلونز
بنابر سلیقه تان می توانید مواد استفاده شده در این سس را تغییر دهید. و از انواع سبزیجات و گوشت ها استفاده کنید. هر مدل که دوست داشتید خلاقیت به خرج دهید حتی می توانید از جگر سفید به جای گوشت چرخ کرده و سوسیس استفاده کنید.

زمانی که سرکه را داخل مواد ریختید کمی صبر کنید تا کاملا تبخیر شود سپس اقدام به هم زدن مواد سس کنید.

در مدت ۳۰ دقیقه ای که سس روی حرارت ملایم می پزد کمی مواد را هم بزنید. در این هنگام می توانید آب گوشت را به غذا اضافه کرده و به آن فرصت پختن بدهید.

نمک و فلفل غذا را چشمی تنظیم نکنید، بلکه کمی از آن بچشید تا متوجه شوید چقدر به ادویه و چاشنی نیاز دارند.
خامه را در ۵ دقیقه آخر پخت به سس بیفزایید. می توانید به جای خامه و سرکه از شیر و آرد استفاده کنید.

از انواع دیگر پاستا می توان به : لازانیا زیتی ، پاستا پنه با سس آرابیاتا ، ماکارونی و گراتن پاستا اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  • گام 2پیاز، کرفس، هویج و سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
  • گام 3سیر را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • گام 4گوشت چرخ کرده، سوسیس ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها عوض شود.
  • گام 5رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و سرکه را بیفزایید و هم بزنید.
  • گام 6حرارت را کم کنید تا آب مواد تبخیر شود.
  • گام 7در این فاصله پاستا پنه را پخته و آبکش کنید.
  • گام 8بقیه مواد به غیر از پارمسان و خامه را به مخلوط داخل تابه افزوده و هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
  • گام 9اجازه دهید این مواد بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه جوش بخورند تا مزه تمامی آن ها به خورد یکدیگر بروند.
  • گام 10در آخر، پارمسان و خامه را به مخلوط بلونز سوسیس بیفزایید و با پاستای پخته شده مخلوط کرده و سرو کنید.

مواد لازم:

  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
  • هویج خرد شده : ۲ عدد
  • ساقه کرفس خرد شده : ۲ عدد
  • حبه سیر رنده شده : 3 عدد
  • سوسیس ایتالیایی : ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی : ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه : نصف پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم
  • آب گوشت : ۵۰۰ میلی لیتر
  • برگ بو : ۲ عدد
  • پنیر پارمسان : ۱ پیمانه
  • خامه پرچرب : نصف پیمانه
  • پاستا پنه : ۵۰۰ گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir