منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
وافل
  • وافل

توضیحات

وافل (Waffle)، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لذیذ می باشد که طرفداران بسیاری نیز دارد. این شیرینی که در صبحانه و یا عصرانه سرو می شود را می توانید با انواع خوراکی ها و میوه چون شکلات، عسل، شیره، توت فرنگی و یا انواع مرباها چون مربای آلبالو سرو کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

وافل را با دستگاه مخصوص وافل ساز تهیه و آماده می ‌کنند. در زمان اضافه کردن مایه وافل به صفحه دستگاه وافل ساز، توجه داشته باشید که یک لایه نازک را بریزید تا مایه اضافه از دستگاه بیرون نریزد. البته می‌ توانید با استفاده از قالب های وافل سیلیکونی این شیرینی خوشمزه را در فر نیز آماده کنید.

از دیگر انواع شیرینی های خوشمزه و معروف می‌ توان به شیرینی قرابیه، شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، شیرینی پف پفی، پشمک شکلاتی، مارزیپان، پاناکوتا انبه، ماکارون و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا نصف کره را ذوب کرده و صفحه دستگاه وافل ساز را چرب کنید.
  • گام 2دستگاه را روشن کرده تا زمان آماده شدن مواد، گرم شود.
  • گام 3در یک ظرف مواد آرد، شکر و بیکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 4زرده و سفیده تخم مرغ را در دو ظرف جداگانه، جدا کنید.
  • گام 5کره، شیر و وانیل را به زرده تخم‌ مرغ اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به ظرف آرد اضافه و هم بزنید.
  • گام 7در آخر نیز سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8سپس مقداری از مایه وافل را در دستگاه ریخته و درب را ببندید.
  • گام 9حدود ۹۰ ثانیه بعد که وافل طلایی رنگ شد، دستگاه را خاموش کنید.
  • گام 10می توانید وافل را نیز در فر آماده کنید.
  • گام 11مایه وافل را در قالب وافل سیلیکونی بریزید.
  • گام 12فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 13بعد از چند ثانیه و گرم شدن داخل فر، قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد: ۲ لیوان متوسط
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: یک و نیم لیوان
  • تخم ‌مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۱ قالب
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir