هوموس لوبیا قرمز

شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
هوموس لوبیا قرمز
  • هوموس لوبیا قرمز

توضیحات

هوموس لوبیا قرمز (حمص)، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که با مواد دردسترس و ساده تهیه می شود. می توانید این غذای خوشمزه و سالم را به راحتی و سریع در منزل طبخ و سرو کنید. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که به همراه آب لیمو که دارای ویتامین ث می باشد و در ترکیب سایر مواد مغذی، یک غذای سالم و مقوی را تدارک خواهید دید. همچنین می توانید برای تزیین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌ توان به حمص، پائیا، خوراک بیگوس، نخود پلو، پنکیک سبزیجات، کوشاری و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا لوبیا قرمز و نخود را شسته و به مدت ۲ ساعت در زودپز بگذارید تا بپزد.
  • گام 2سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و آماده کنید.
  • گام 3لوبیا قرمز و نخود را در یک ظرف بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 4سیرها را نیز ریز خرد کنید و به مخلوط لوبیا اضافه کنید.
  • گام 5سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6می ‌توانید کمی آب نخود و لوبیا را نیز به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود.
  • گام 7مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • گام 8می توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.  

مواد لازم:

  • لوبیا قرمز: ۱ لیوان
  • نخود: ۱ لیوان
  • سیر: ۲ حبه
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
  • روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir