منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان شکری
  • نان شکری
  • نان شکری
نان شکری
  • نان شکری
  • نان شکری

توضیحات

نان شکری یکی از شیرینی های خوشمزه استان کرمانشاه است .این شیرینی معمولا در ایام نوروز بیشتر تهیه می شود و از شیرینی های سنتی این استان به حساب می آید.بهترین نوع این شیرینی آن است که با روغن کرمانشاهی تهیه شود.در صفحات قبل شما را با طرز تهیه نان برنجی کرمانشاه، نان برنجی قزوین و سوهان عسلی اصفهان آشنا کردیم.حال در اینجا شما را با طرز تهیه این شیرینی راحت و خوش طعم آشنا می کنیم.

مراحل:

  • گام 1ابتدا روغن ، تخم مرغ ، پودر قند ، اسانس هل و زعفران رو مخلوط کنید و باهم زن هم بزنید.
  • گام 2پس از یک دست شدن مایع کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید .چک کنید اگر احساس کردید که آرد کم است مقداری آرد اضافه کنید به حدی که خمیر به دستتان نچسبد و حاصل کار یک خمیر لطیف باشد.
  • گام 3سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  • گام 4فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داخل فر گرم شود.
  • گام 5سینی مورد نظر را آرد پاشی کنید و به اندازه یک گردوی کوچیک از خمیر برداشته با دست حالت دهید و کف سینی بچینید
  • گام 6شیرینی ها را با فاصله بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید
  • گام 7سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید
  • گام 8بهتر است شیرینی ها طبقه پایین فر باشند و به محض طلایی شدن از فر در بیاورید،
  • گام 9معمولا هر فری روش کار با آن متفاوت است پس باید خیلی مواظب باشید.
  • گام 10پس از آنکه شیرینی را از فر بیرون آوردید می توانید با مقداری شکر روی آن را تزیین کنید.
  • گام 11این شیرینی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی لطیفی دارد.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : یک عدد
  • آرد : ۱ پیمانه
  • پودر قند : ۱/۲ پیمانه
  • روغن کرمانشاهی یا کره : یک پیمانه
  • زعفران دم کرده : سه قاشق غذا خوری
  • اسانس هل : سه قطره

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir