منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ
  • نان ذرت با هات داگ

توضیحات

نان ذرت با هات داگ یک غذای خوشمزه و فوری است. برای درست کردن این غذا کافی است همه مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس هات داگ را وسط نان ذرت قرار داده و در فر بپزید. هات داگ با نان ذرت را می توانید به عنوان ناهار، شام یا افطار میل کنید.

خواص و فواید ذرت موجود در نان ذرت

۱۰۰ گرم ذرت دارای ۳۵۶ کالری انرژی می باشد که ۴.۷ گرم آن چربی می باشد. ذرت منبع غنی فیبر است و سرشار از ویتامین های A,B,C است. بخش عمده ذرت را مواد نشاسته ای، املاح معدنی، پتاسیم و کلسیم و آهن تشکیل می دهند.
مصرف به اندازه ذرت به هضم غذا کمک کرده و مانع از یبوست و بواسیر می شود. همچنین فیبر موجود در این ماده غذایی به تولید باکتری های مفید بدن کمک می کند. ویتامین ب موجود در ذرت باعث رشد می شود. تیامین ذرت به سلامتی اعصاب بدن کمک می کند. همچنین به دلیل فولیک اسید موجود در آن،برای بدن بسیار مفید است که بنابراین برای خانم های باردار نیز بسیار خوب است.

اگر دوست دارید وزن اضافه کنید می توانید ذرت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. زیرا این ماده مقدار زیادی کربوهیدرات و کالری دارد. ذرت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ موجود در ذرت کلسترول خون را کاهش می دهد. و احتمال سکته و حمله قلبی را کاهش می دهد.

از انواع دیگر نان می توان به : نان شکم پر ، نان سیر ، نان شکلاتی و نان پیاز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کمی صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 2یک کاغذ روغنی روی قالب بکشید و آن را چرب کنید.
  • گام 3مواد خشک یعنی آرد گندم ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ،جوش شیرین و نمک و فلفل را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم میکس کنید.
  • گام 4پنیر چدار را نیز رنده کنید و داخل کاسه بریزید.
  • گام 5در کاسه دیگری زعفران دم کرده را با ماست چکیده مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • گام 6سپس ماست زعفرانی، تخم مرغ و کره آب شده را روی مواد خشک بریزید و قدری هم بزنید تا مایه یکدست شود.
  • گام 7نصف کمتر خمیر نان ذرت را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  • گام 8حال، هات داگ‌ها را با کمی فاصله و به طور موازی روی خمیر بچینید.
  • گام 9سپس بقیه خمیر را روی آنها بریزید و در قالب پخش کنید.
  • گام 10قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان طلایی رنگ شود.
  • گام 11سپس آن را از فر خارج کنید.
  • گام 12پس از کمی خنک شدن نان ذرت با هات داگ را از قالب خارج کنید.
  • گام 13آن را به موازات ۵ هات داگ برش بزنید (با ۴ برش) و سپس هر قسمت را به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کنید و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • آرد ذرت : 2 پیمانه
  • آرد گندم : 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار کافی
  • فلفل : به مقدار کافی
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • ماست :1 و 1/2 پیمانه
  • زعفران دم کرده :1-2 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده : 1/2 پیمانه
  • کره آب شده : 120 گرم
  • هات داگ : 5 عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir