منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مرغ کنتاکی
  • مرغ کنتاکی
  • مرغ کنتاکی
مرغ کنتاکی
  • مرغ کنتاکی
  • مرغ کنتاکی

توضیحات

مرغ کنتاکی یکی از غذاهای خوشمزه و عالی کشور آمریکا می باشد. اما به دلیل طعم عالی و فوق العاده ای که این غذا دارد در سراسر جهان فراگیر و معروف شده است. این غذا همان طور که از نام آن آشکار است با مرغ آماده و طبخ می‌ شود.

به طور معمول برای غذاهای سرخ کردنی اکثر خانواده‌ ها فست فود را ترجیح می‌ دهند، اما از طریق این دستور غذا می‌ توانید به راحتی این غذا را در منزل آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. به همین دلیل بدون نیاز به رفتن به فست فودها و انجام هزینه‌ های بسیار می توانید این غذای خوشمزه و جدید را در منزل با کمترین هزینه و خیلی سالم و بهداشتی آماده کنید.

این غذای معروف ملل که به مرغ سوخاری کنتاکی یا KFC نیز معروف می باشد جزو غذای پرطرفدار تمام رستوران ها و فست فودها می باشد که اکثر مشتریان آن را انتخاب می‌ کنند. دلیل این میزان معروفیت این غذای امریکایی به دلیل استفاده از ادویه های مختلف برای طبخ آن می‌ باشد. البته نمک و فلفل سیاه جز ادویه های اساسی هر غذایی می باشد که برای این غذا نیز جزو اصلی ترین ها می باشد اما هم در رستوران ها و هم در کشور آمریکا برای طبخ این غذای معروف و لذیذ از انواع ادویه ها استفاده می شود تا طعم و عطر خاص و دلپذیری داشته باشد.

از دیگر انواع غذاهای معروف کشور آمریکا می توان به ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون، همبرگر مخصوص، نان ذرت با هات داگ، برگر ماهی و پیتزا قارچ و مرغ اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1مرغ را تمیز کرده و بشویید. در قابلمه ای پر کردن و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید.
  • گام 2مرغ را داخل آب جوش بریزید و یک عدد پیاز را پوست کرده و داخل قابلمه اضافه کنید.
  • گام 3یک حبه سیر و چوب دارچین را برای عوض کردن طعم مرغ در داخل قابلمه بریزید.
  • گام 4بعد از گذشت ۲۰ دقیقه زمان که مرغ با حرارت ملایم نیم پز شد، حرارت را خاموش و مرغ را در ظرف دیگری بگذارید تا سرد شود.
  • گام 5سیر باقیمانده را در ظرفی جداگانه رنده کنید.
  • گام 6پیاز را نیز با رنده درشت آماده کنید و به همراه سیر بر روی مرغ بریزید.
  • گام 7سپس زعفران دم کرده و آبلیمو را نیز به مرغ اضافه کنید و آن را زیرورو کنید تا کاملاً طعم دار شود.
  • گام 8بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
  • گام 9در ۳ کاسه جداگانه پودر کنتاکی، آرد سفید و تخم مرغ ها را بریزید.
  • گام 10تخم‌ مرغ ها را کاملا هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
  • گام 11سپس کمی از روغن زیتون را به وسیله قلم مو بر روی مرغ ها بزنید و کاملاً آغشته به روغن کنید.
  • گام 12سپس مرغ ها را ابتدا در کاسه آرد سفید بغلتانید تا کاملاً با آرد ترکیب شود.
  • گام 13سپس در ظرف تخم مرغ مخلوط کنید و در آخر نیز در پودر کنتاکی بزنید و در بشقاب جداگانه بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ ها برود.
  • گام 14حالا در یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
  • گام 15حالا مرغ ها را در ماهی تابه بگذارید و ۲ طرف آن را سرخ کنید.  

مواد لازم:

  • سینه یا ران متوسط: ۶ تکه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • آب: ۴ لیوان متوسط
  • حبه سیر: ۲ عدد
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • آبلیمو: ۲ قاشق سوپ خوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • پودر کنتاکی: ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir