منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ماکارون
  • ماکارون

توضیحات

شیرینی ماکارون، یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد. این شیرینی به خاطر رنگ و طعم های مختلف و گوناگون بسیار محبوب بوده و طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی خوشمزه با سفیده تخم مرغ، پودر بادام و شکر درست شده و در وسط آن نیز کمی شکلات و یا خامه و مربا قرار می گیرد که طعم و خوشمزگی آن را دوبرابر خواهد کرد.

شیرینی ‌ماکارون بافت نرمی داشته و در دهان نیز به راحتی آب می شود. می توانید به راحتی با مواد اولیه در دسترس و همچنین در زمان بسیار کوتاه و سریعی این شیرینی خوشمزه بین المللی را در منزل تهیه و سرو نمایید. این شیرینی را نیز می توانید در مراسم ها و جشن های خانوادگی نیز آماده و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

از دیگر انواع شیرینی های معروف و خوشمزه می توان به شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، شیرینی لقمه ای، شیرینی چنگالی، شیرینی الماسی، شیرینی دانمارکی، شیرینی پف پفی، شیرینی آلمانی، شیرینی ساق عروس، شیرینی نارگیلی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با یک همزن مخلوط کنید تا پف کند.
  • گام 2شکر سفید و کرم تاتار را به تخم مرغ ها اضافه و ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید.
  • گام 3سپس رنگ خوراکی را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 4پودر بادام و شکر را نیز به مواد اضافه و با همزن مواد را هم بزنید.
  • گام 5سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید.
  • گام 6مواد شیرینی را در یک قیف بریزید.
  • گام 7سپس بر روی کاغذ سینی فر، مایه شیرینی را از قیف به قطر ۳ سانتیمتر فرم و شکل بدهید.
  • گام 8فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 9سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا شیرینی ها آماده شوند.  

مواد لازم:

  • پودر بادام: ۱۲۰ گرم
  • پودر شکر: ۲۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر سفید: ۵۰ گرم
  • کرم تاتار: نصف قاشق چایخوری
  • رنگ خوراکی: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir