توضیحات
مانتی و یا منتی، یکی از مشهورترین غذای ترکیه بوده که در سایر کشورها چون روسیه، چین، گرجستان و… نیز معروف و پرطرفدار می باشد. برای تهیه این غذای سنتی، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کرده و سپس در خمیر ریخته و طبخ کنید. برای مواد میانه نیز می توانید آن را با سبزیجات مختلف و با سیب زمینی و… نیز آماده و طبخ کنید. برای تهیه خمیر نیز همچنین می توانید بر طبق رسپی گفته شده آن را آماده کنید و یا از خمیر یوفکا به صورت آماده استفاده کنید. مانتی کمی شبیه غذای پیراشکی گوشت بوده، اما با این تفاوت که در تهیه این غذای سنتی از ماست نیز استفاده می شود.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به باچانگای گوشت، تارت گوشت، پیروگی، فطایر گوشت، لاهماجون، بورک گوشت و… اشاره کرد.