منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مانتی
  • مانتی

توضیحات

مانتی و یا منتی، یکی از مشهورترین غذای ترکیه بوده که در سایر کشورها چون روسیه، چین، گرجستان و… نیز معروف و پرطرفدار می باشد. برای تهیه این غذای سنتی، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کرده و سپس در خمیر ریخته و طبخ کنید. برای مواد میانه نیز می توانید آن را با سبزیجات مختلف و با سیب زمینی و… نیز آماده و طبخ کنید. برای تهیه خمیر نیز همچنین می توانید بر طبق رسپی گفته شده آن را آماده کنید و یا از خمیر یوفکا به صورت آماده استفاده کنید. مانتی کمی شبیه غذای پیراشکی ‌گوشت بوده، اما با این تفاوت که در تهیه این غذای سنتی از ماست نیز استفاده می شود.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به باچانگای گوشت، تارت گوشت، پیروگی، فطایر گوشت، لاهماجون، بورک گوشت و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد را با نصف قاشق استفاده چایخوری نمک مخلوط کنید.
  • گام 2سپس تخم مرغ و آب را به آرد اضافه و به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم شود.
  • گام 3درب ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
  • گام 4پیازها را پوست کرده و رنده کنید و آب آن را بیرون بریزید.
  • گام 5سپس گوشت چرخ کرده و ادویه ها را به پیاز اضافه و با دست ورز دهید.
  • گام 6بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با یک وردنه باز کنید.
  • گام 7با استفاده از یک چاقو، خمیر را در قالب های مربع ۵ سانتی برش دهید.
  • گام 8سپس از مایه گوشت آماده شده در وسط خمیر بریزید.
  • گام 9گوشه های خمیر را جمع کرده و به سلیقه خودتان خمیر را در شکل دلخواه جمع کنید.
  • گام 10در کف سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و مانتی ها را بچینید.
  • گام 11فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 12سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
  • گام 13برای آماده کردن سس مانتی نیز، در یک ظرف ماست و سیر رنده شده را مخلوط کنید.
  • گام 14در یک ماهی تابه کره را ریخته و سپس مخلوط ماست و کمی فلفل قرمز را اضافه و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 15سس آماده شده را بر روی مانتی ها بریزید و سرو کنید.  

مواد لازم:

  • آرد: ۲ فنجان
  • گوشت چرخ کرده: ۲۲۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • ماست ساده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir