قارچ شکم پر

شام , فینگرفود ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
قارچ شکم پر
  • قارچ شکم پر

توضیحات

قارچ شکم پر، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که می توانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ نمایید. این غذای معروف و پرطرفدار، در سرتاسر دنیا با انواع مواد و رسپی های مختلفی طبخ و سرو می شود که ما در این رسپی، طرز طبخ قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده را آموزش می دهیم. پخت این غذا آسان و در زمان بسیار کمی انجام می‌ شود و سرو آن با سس خامه بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.

قارچ، علاوه بر خواص و فواید بسیاری که دارا می ‌باشد، اشتها آور نیز بوده و جز خوراکی های پرطرفدار است. این ماده غذایی فاقد چربی بوده و باعث فواید و خواص بسیاری برای بدن چون کاهش فشار خون، تقویت حافظه، درمان کم خونی، پیشگیری از پوکی استخوان، کاهش قند خون و رفع دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن و… خواهد شد.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و معروف می ‌توان به خوراک ماهی و قارچ، قارچ پلو، دلمه قارچ با مرغ، قارچ سوخاری با سس پنیر، پیتزا قارچ و مرغ، پیتزا قارچ و گوشت، پیتزا قارچ، قارچ سوخاری، خوراک بادمجان با قارچ، خورش قارچ و گوشت، کوکو مرغ و قارچ، قارچ برگر و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1سیب زمینی را بشویید و آب پز کنید.
  • گام 2پوست سیب زمینی را بگیرید و از وسط برش زده و مقداری از وسط سیب زمینی را با قاشق جدا و خالی کنید.
  • گام 3قارچ ها را شسته و ساقه آن را خرد و آماده کنید.
  • گام 4پیاز و فلفل دلمه‌ ای را نگینی خرد کنید.
  • گام 5در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت دهید.
  • گام 6سپس ساقه های خرد شده قارچ، رب گوجه فرنگی، ذرت و ادویه ها را نیز اضافه و مواد را کمی تفت داده و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 7سینی فر را کمی چرب کنید و سیب زمینی و قارچ ها را در آن بچینید.
  • گام 8سپس از مواد آماده شده در وسط سیب زمینی و قارچ ها ریخته و آنها را پر کنید.
  • گام 9در آخر کمی پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید.
  • گام 10فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌ گراد تنظیم نمایید و کمی صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 11سپس سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود.

مواد لازم:

  • قارچ درشت: ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir