منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فرنی ورمیشل
  • فرنی ورمیشل

توضیحات

فرنی ورمیشل، یک نوع دسر هندی بوده که در اعیاد ویژه چون ماه رمضان و عید فطر طبخ و سرو می ‌شود. طرز طبخ این دسر بسیار راحت و آسان بوده و با مواد اصلی چون ورمیشل، شیر، شکر و بادام تهیه و آماده می ‌شود. دسر فرنی ورمیشل تقریبا شبیه به فرنی خودمان بوده اما در طبخ این دسر از ورمیشل به جای آرد استفاده شده است. همچنین استفاده از بادام خرد شده نیز رسپی این دسر را متفاوت از طرز طبخ فرنی کرده است. معمولاً در زمان سرو از کشمش نیز برای این دسر استفاده می کنند. شما می توانید برای خوش طعم تر کردن این دسر خوشمزه و معروف هندی از گلاب و یا جوز هندی نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می ‌توان به موس شکلات وگان، کروسان شکلاتی، وافل، پاناکوتا انبه، کنافه و… اشاره کرد.

 

 

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک قابلمه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
  • گام 2سپس ورمیشل را اضافه و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • گام 3شیر را آرام آرام به ظرف اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 4شعله را زیاد کرده تا شیر به جوش بیاید.
  • گام 5سپس حرارت را ملایم کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
  • گام 6شکر، بادام خرد شده، هل و زعفران را اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 7۵ دقیقه فرنی را هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
  • گام 8فرنی ورمیشل را در ظرف سرو ریخته و با پودر پسته تزیین کنید.  

مواد لازم:

  • ورمیشل خرد شده: ۱ پیمانه
  • شیر: ۶ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • بادام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • پودر پسته: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir