منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر
  • فتوچینی با شیر و پنیر

توضیحات

فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای عجیب و غریب نیست بلکه یک وعده بسیار ساده اما لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر پکورینو آماده می شود. فتوچینی نوعی ماکارونی نواری شکل و ضخیم است. از ترکیبات این پاستا می توان به آرد و تخم مرغ اشاره کرد. فتوچینی را معمولا همراه با راگوی گوشت یا راگوی مرغ می خورند.

پنیر پکورینو رومنو چیست؟
در مواد لازم فتوچینی به پینر پکورینو اشاره کردیم. این پنیر سفت، شور و پرچرب است. پنیر پکورینو رومنو (رومانو) را از شیر گوسفند تهیه می کنند. این پنیر را باید رنده کرده و سپس روی غذایتان یا در مرحله مورد نظر به غذا بیفزایید.
پنیر پکورینو ماندگاری نسبتا بالایی دارد و بسیار انرژی زا و مقوی است. این پنیر را می توانید همراه با نان و سوپ نیز میل کنید.
این پنیر همچون پارمزان یکی از پرطرفدارترین و پر استفاده ترین پنیرهای ایتالیایی است. پنیر پکورینو ایتالیایی را با نمونه امریکایی آن اشتباه نگیرید چون پنیر امریکایی از شیر گاو تهیه می شود.

آماده سازی فتوچینی
فتوچینی را می توانید همانند سایر ماکارونی ها و پاستاها آماده کنید. اگر دستور تهیه چند مدل پاستا را می خواهید می توانید به صفحه ماکارونی و پاستای سایت خوردنی ها مراجعه می کنید.
برای پختن فتوچینی به روش خوردنی ها می توانید اول از همه، ماکارونی را با آب یا آب مرغ بپزید. سپس آن را آبکش کرده و با مقدار کمی آب سرد بشویید. حواستان باشد که پاستا را زیر شیر آب سرد نگیرید زیرا تمام نشاسته و مزه اش از بین می رود. برای درست کردن سس مخصوص نیز می توانید از دستور پخت خوردنی ها استفاده کنید. اگر دوست داشتید به مواد اولیه این غذا اسفناج و نخود فرنگی، فلفل سیاه و جوز هندی نیز بیفزایید.

از انواع دیگر پاستا می توان به : لازانیا زیتی ، اسپاگتی سوسیس، ماکارونی با میگو و لازانیا اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش، پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمه پخته شود.(حدود 10 تا 15 دقیقه)
  • گام 21 لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
  • گام 3پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
  • گام 4در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعلۀ کم کمی بپزند.
  • گام 5حال پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • گام 6اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردن آن از آب پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید.
  • گام 7اجازه دهید چند دقیقه ای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
  • گام 8پس از پخت پاستا را با جعفری تزئین کنید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • فتوچینی : 340 گرم
  • کره : 2 قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب : 1 پیمانه
  • جعفری : 1/4 پیمانه
  • پنیر پکورینو : نصف لیوان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir