شیرینی چنگالی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی
  • شیرینی چنگالی

توضیحات

در این مطلب دستور پخت شیرینی چنگالی را به شما آموزش می دهیم. در ایام عید نوروز بسیاری از خانم ها علاقه دارند که در منزل شیرینی های خوشمزه را خود تهیه کرده و از مهمانان پذیرایی کنند. این کار علاوه بر اینکه می تواند مقرون به صرفه باشد می تواند نمونه بارزی از هنر و دستپخت شما هم باشد. شیرینی چنگالی یکی از شیرینی هایی است که می توانید در ایام عید با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. پس این روزها پخت آن در منزل خالی از لطف نیست. زمان تهیه مواد اولیه این شیرینی ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن هم ۱۵ دقیقه است. شما باید پیش از تهیه مواد اولیه ی شیرینی، فر را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

همانطور که در بخش دستور پخت هم اشاره شد کره استفاده شده در این شیرینی حتما باید به دمای محیط رسیده باشد و دلیل آن هم این است که به خوبی با پودر قند مخلوط شده و بافت کرم رنگ و یکدستی را ایجاد کند. حتما توجه داشته باشید که بکینگ پودر و آرد را پیش از مخلوط کردن با سایر مواد به خوبی الک کنید.

الک کردن آرد باعث سبک شدن آن شده و باعث می شود آرد هوا بخورد به این ترتیب احتمال گلوله شدن آرد در خمیر کمتر می شود. البته باید دقت کنید که حتما آرد را به صورت مرحله ای به باقی مواد اضافه کنید. ورز دادن مواد با دست باعث ایجاد خمیر لطیف تری خواهد شد. حتما دقت کنید که باید کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و سپس خمیرهای شیرینی را با رعایت فاصله داخل سینی بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کاملا پخته شوند. پس از خارج کردن شیرینی ها از داخل فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس با کمک پودر نارگیل و شکلات ذوب شده آنها را تزیین کنید.
از انواع دیگر شیرینی می توان به : کوکی با شکلات چیپسی ، شیرینی الماسی ، مسقطی و نان شکری اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  • گام 2پودر قند را به کره افزوده و خوب هم بزنید.
  • گام 3وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و قند افزوده و خوب هم بزنید.
  • گام 4بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به صورت مرحله ای به مخلوط آماده شده اضافه کنید.
  • گام 5در اینجا می توانید خمیر را با دست ورز دهید.
  • گام 6اندازه یک فندق درشت از خمیر را با دست جدا کرده و گرد کنید.
  • گام 7تکه های خمیر را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.
  • گام 8خمیرها را با دست کمی فشار داده تا مقداری پهن شود .
  • گام 9سپس با چنگال روی آن طرح بزنید.
  • گام 10به مدت 15 دقیقه سینی را در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه قرار دهید.
  • گام 11پس از آنکه شیرینی آماده شد و خنک شد ، شیرینی ها را در شکلات ذوب شده زده و سپس پودر نارگیل یا هر پودر دیگری را که علاقه دارید روی آن ریخته و اجازه دهید تا خود را بگیرد.
  • گام 12سپس نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : یک عدد
  • وانیل ‏: یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  • آرد سفید : یک و دو سوم پیمانه
  • کره : صد گرم
  • پودر قند : یک دوم پیمانه
  • شکلات تخته ای : صد گرم
  • پودر نارگیل : به مقدار لازم
  • پسته : به مقدار لازم
  • کنجد : به مقدار لازم
  • بادام: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir