منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی قرابیه
  • شیرینی قرابیه

توضیحات

شیرینی قرابیه و یا قورابیه، یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه تبریز می باشد. این شیرینی در شهرهای مختلف دیگر چون زنجان، قزوین، ترکیه و… نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. قرابیه را با مواد اصلی بادام، تخم مرغ و شکر طبخ کرده و با مغز بادام و پسته تزئین می ‌کنند. این شیرینی گران قیمت و پرطرفدار را می توانید برای مهمانی های ویژه و دورهمی های خانوادگی خود طبخ و سرو کنید. انواع دیگر این نوع شیرینی تبریزی، شیرینی قرابیه گردویی و نارگیلی نیز معروف و خوش طعم می‌ باشد.

از دیگر انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی می ‌توان به شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، شیرینی لقمه ای، شیرینی چنگالی، شیرینی الماسی، شیرینی دانمارکی، شیرینی پف پفی، شیرینی آلمانی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1بادام را آسیاب کرده و آرد بادام را آماده کنید.
  • گام 2شکر و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
  • گام 3بعد از اینکه مخلوط شکر غلیظ و کشدار شد، آرد بادام را اضافه و با دور کند مواد را هم بزنید.
  • گام 4در سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید.
  • گام 5مخلوط شیرینی را در یک قیف ریخته و با فاصله در سینی بچینید.
  • گام 6بعد از تمام شدن کار، از مخلوط شکر بر روی خمیر شیرینی بریزید.
  • گام 7فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • گام 8سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • بادام: ۱۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • مخلوط شکر، مغز بادام و پسته: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir