شیرینی الماسی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی
  • شیرینی الماسی

توضیحات

شیرینی الماسی یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی است. از این شیرینی می توانید در عید نوروز برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید. شیرینی الماسی برعکس شیرینی های دیگر ترد است و اگر از روغن جامد و یا روغن قنادی استفاده کنید می توانید به مدت طولانی نگهداری کنید. استفاده از روغن جامد در شیرینی ها باعث افزایش ماندگاری کیک و شیرینی ها می شود. مواد اولیه این شیرینی همانند دیگر شیرینی ها است ولی طرز تهیه آن متفاوت است. شما می توانید با استفاده از این مواد اولیه شیرینی های الماسی برای پذیرایی از ده نفر استفاده کنید. اگر می خواهید از این شیرینی در پذیرایی از مهمانان استفاده کنید می توانید مقدار مواد اولیه آن نسبت به تعداد مهمانان افزایش دهید. ظاهر این شیرینی بسیار شیک و زیبا می باشد که می تواند برای مهمانی های مختلفی استفاده گردد. مواد اولیه این کیک باید به صورت یک خمیر نرم و ملایم بدست آید و نباید خمیری شل و یا سفت باشد زیرا باعث خراب شدن شیرینی می شود. برای تهیه این شیرینی می توانید از خمیر مایه به صورت گلوله های کوچک بردارید و یا با قیف به شکل هایی که می خواهید در بیاورید. می توانید قبل از سرو آنها داخل شیرینی ها را از شکلات و یا نوتلا پر کنید. با این کار باعث ایجاد طعمی عالی و خوشمزه ای می شوید که برای مخاطبانتان باقی می ماند. برای اینکه شیرینی که آماده می کنید عالی و بدون هیچ اشتباهی باشد باید تمام نکات آن را رعایت کنید و طبق دستور پخت آن پیش بروید. از این شیرینی می توانید به عنوان دسر و یا یک عصرانه خوشمزه استفاده کنید. اگر می خواهید دستور پخت شیرینی الماسی را به طور کامل و آسان یاد بگیرید می توانید در ادامه با ما همراه باشید.

از انواع دیگر شیرینی می توان به : شیرینی دانمارکی ، شیرینی آلمانی ، نان خرمایی و شیرینی وینا زعفرانی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
  • گام 2شکر و یا پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۷ دقیقه بزنید.
  • گام 3تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن برای ۳ دقیقه هم بزنید.
  • گام 4آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا مقدار آرد لازمی بدست آید .
  • گام 5باید آرد را به اندازه کافی اضافه کنید طوری که بدست نچسبد و سفت نشود.
  • گام 6سپس ۳ قاشق پودر کاکائو را با استفاده از الک به مواد اضافه کنید.
  • گام 7از خمیر آماده شده یک گلوله بردارید و در شکر بغلتانید.
  • گام 8وسط خمیر را با انگشت گود کنید و بعد در سینی فر بچینید.
  • گام 9سپس سینی را در فر در دمای ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  • گام 10بعد از پخت و سرد شدن شیرینی ها ،داخل آن را با شکلات و یا نوتلا پر کنید.

مواد لازم:

  • کره یا روغن جامد : 200 گرم
  • پودر شکر : یک لیوان فرانسوی سرخالی
  • تخم مرغ : یک عدد
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد (آرد سه صفر) الک شده : حدود 2/5 تا 3 لیوان
  • مواد برای رویه شیرینی :
  • شکر : به میزان لازم
  • شکلات ذوب شده سفید یا کاکائویی : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir