منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا
  • شربت زولبیا

توضیحات

شربت زولبیا، یا همان شربت بار در واقع شهد مخصوص شیرینی زولبیا و بامیه بوده که می توانید به راحتی در منزل آماده کنید. این شهد برای انواع شیرینی ها همچون باقلوا، گوش فیل، لگیمات، انواع حلوا، مربا و.. نیز استفاده میشود.

از این شربت برای تهیه انواع خاگینه های مغزدار نیز می توانید استفاده کنید.

شربت زولبیا از جوشانده شکر، آب، زعفران، گلاب و… تهیه می شود. این شیرینی را می توانید در مناسبت ها و به خصوص در ماه مبارک رمضان تهیه کنید. البته آماده کردن این شهد بار نیاز به توجه کردن به چند نکته مهم می باشد تا شهد شما شکرک نزند.

شربت بار از جوشوندن و تلغیظ شکر و آب بدست می آید و در دسته شربت های ساده (simple syrup) قرار دارد. علاوه بر آب و شکر، ماده ای اسیدی مثل آبلیمو یا جوهر لیمو برای شکرک نزدن و طعم دهنده ای مثل زعفران، گلاب یا هل هم به شربت بار اضافه میشود.
غلظت شربت بار در دستور های مختلف کاملا متفاوت است؛ مثلا شربت بار بامیه و گوشفیل و زولبیا باید غلیظ باشد اما برای حلوا اصلا نیازی نیست شربت بار غلظت داشته باشد.

یکی از نکات مهمی که در تهیه این شربت بسیار مورد توجه است این اسن که برای هم زدن این شربت هرگز از قاشق فلزی استفاده نکنید و حتما از قاشق چوبی استفاده شود.

بهتر است که در تهیه شربت بار از گلوکز استفاده کنید.

از انواع شیرینی هایی که می توانید با این شربت تهیه کنید می توان به زولبیا ، بامیه ،باقلوا و لگیمات اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1شکر و آب را بدون این که قاشق بزنید بگذارید روی گاز تا به جوش بیاید، به هیچ عنوان قاشق نزنید و بگذارید شکر خودش در آب حل شود.
  • گام 2وقتی که جوشید گلوکز را اضافه کنید.
  • گام 3گلوکز باعث درخشندگی شهد می شود. البته می توانید حذف کنید و اضافه نکنید. اما اگر باشه خیلی بهتر است که در لوازم قنادی ها می فروشند.
  • گام 4بعد جوهر لیمو یا آبلیمو را اضافه کنید.
  • گام 5با قلمو آغشته به آبلیمو اطراف ظرف که شکرک زده از بین ببرید.
  • گام 6زعفران و گلاب هم دقایق آخر کار اضافه کنید.
  • گام 7از زمانی که شربت به جوش آمد تقریبا ۱۵ دقیقه بعدش شعله را خاموش کنید.

مواد لازم:

  • شکر: دو لیوان
  • آب: یک لیوان
  • گلوکز: یک قاشق غذاخوری
  • زعفرون دم کرده: دو قاشق چایخوری
  • گلاب: دو قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: نوک قاشق چایخوری یا آبلیمو یک قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir