سمنو
  • سمنو

توضیحات

سمنو خوشمزه و شیرین است بدون آن‌که به آن هیچ نوع ماده شیرین‌کننده‌ای اضافه شود. علت شیرینى سمنو نیز ترکیب عصاره جوانه گندم با آرد کامل است که طعم شیرینی به آن مى‌دهد. مواد و ویتامین‌هاى موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایى فراوانى دارد

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1برای درست کردن آرد جوانه گندم ابتدا گندم را به مدت 3 شبانه روز در آب خیس کرده تا جوانه بزند.البته در این 3 روز چندین بار آب آن را عوض می کنیم.
  • گام 2سپس گندم ها را وسط پارچه ای داخل سبد می گذاریم تا خوب جوانه ها رشد کنند.
  • گام 3وقتی جوانه ها رشد کرد آن را در جای گرم می گذاریم تا خشک شود ، پس از ان که خشک شد آنها را آسیاب می کنیم.
  • گام 4برای درست کردن سمنو ابتدا آرد گندم را با آب سرد حل می کنیم و روی شعله قرار می دهیم.
  • گام 5سپس کم کم آرد سمنو را به آن اضافه می کنیم به مدت 1 ساعت می گذاریم تا جوش بخورد ، البته در این مدت مدام باید همزده شودتا گلوله نشود.
  • گام 6وقتی که مدتی جوش خورد شعله را کم می کنیم و شیره انگور را به آن اضافه می کنیم و هر چند وقت یک بار هم می زنیم تا زمانی که قوامش به حد دلخواه برسد(4-5 ساعت ).
  • گام 7پس از کشیدن سمنو در ظرف مورد نظر می توانید آن را با کنجد و یا مغز بادام تزئین کنید.

مواد لازم:

  • آرد جوانه گندم : 1 پیمانه
  • آرد گندم : 2 پیمانه
  • شیره انگور : 1 لیوان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir