منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندویچ هندوانه
  • ساندویچ هندوانه

توضیحات

ساندویچ هندوانه، یکی از عالی ترین دسرها برای پذیرایی در مجالس می باشد. با ترکیب هندوانه، نان و پنیر خامه ای می توانید این دسر خوشمزه و مجلسی را تهیه و به صورت مدرن از مهمانان خود پذیرایی کنید. مطمئنا با امتحان کردن یک بار این دسر خوشمزه و دلچسب از طرفداران آن خواهید شد.

ساندویچ هندوانه را نیز می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. همچنین این دسر خوشمزه و معروف، خاص شب یلدا بوده و می توانید برای این شب به یاد ماندنی این دسر عالی را سرو کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ می توان به توپک هندوانه ای، رولت هندوانه، ژله هندوانه، باسلوق هندوانه، ترشک انار، دسر انار دو رنگ لیوانی، دسر بیسکویتی، دسر پان اسپانیایی، دسر کاسترد شکلاتی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1پنیر خامه ای را در یک کاسه ای بریزید.
  • گام 2برگ های نعنا را ریز خرد کنید و به پنیر اضافه کنید.
  • گام 3سپس کمی پنیر را بچشید و اگر لازم بود کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
  • گام 4نان های تست را از وسط برش بزنید تا برش های مثلثی داشته باشید.
  • گام 5روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید.
  • گام 6نان های تست را چند دقیقه تست کنید،(با تستر، فر، مایکروفر، ساندویچ ساز…) تا برشته و ترد شوند.
  • گام 7اجازه دهید نان ها کمی خنک شوند.
  • گام 8سپس ترکیب پنیر و نعنا را روی نان ها بمالید.
  • گام 9هندوانه را درست به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید.
  • گام 10یک برش هندوانه روی هر نان تست قرار دهید.
  • گام 11برش های هندوانه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید.
  • گام 12نیازی به قرار دادن این دسر در یخچال نیست.

مواد لازم:

  • هندوانه: ۱/۴ عدد
  • نان تست: ۴ عدد
  • برگ نعنا: ۱ دسته
  • پنیر خامه ای: ۲۲۵ گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir