ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

برگرها و ساندویچ , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
  • ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

توضیحات

ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون یکی از ساندویچ های پرطرفدار در بین مردم امریکا می باشد. این ساندویچ را می توان بدون نان ساندویچی و با نان ساده نیز میل کرد. مواد این ساندویچ به حدی خوشمزه می باشد که می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. اگر نمی دانید برای کودکان و نوجوانان خود چه چیزی برای تغذیه مدرسه شان آماده کنید می توانید از این ساندویچ استفاده کنید. در این ساندویچ از سبزیجات معطر استفاده شده است به همین دلیل دارای بوی مطبوع و دلپذیر می باشد. اگر به عنوان یک ساندویچ برای بچه ها آماده می کنید می توانید از نان باگت یا تست استفاده کنید تا ظاهری زیبا نیز داشته باشد. اگر ساندویچی که برای بچه ها آماده می کنید دارای ظاهری زیبا باشد آنها بیشتر به خوردن آن مشتاق می شوند. ماده اصلی این غذا تن ماهی و چند ادویه و سبزی معطر می باشد. برای تهیه این ساندویچ باید روغن ماهی در تن را بردارید زیرا نمی خواهیم ساندویچ زیاد چرب شود و احتیاج هم نداریم. به طور کلی برای اینکه غذای سالمی داشته باشید بهتر است از روغن کمتری در غذاها استفاده کنید، زیرا روغن برای سلامتی مضرر است. یک گوجه فرنگی را می توانید به ٨ حلقه تقسیم کنید و در نهایت می توانید ٨ ساندویچ داشته باشید. ساندویچ تن ماهی را می توانید در کمترین زمان تهیه کنید. تمام مواد اولیه این غذا به صورت پخته شده اند در نتیجه لازم نیست در روغن زیاد سرخ شود و زمان آماده سازی و پخت آن کمتر از یک ساعت می باشد. دقت کنید قبل از اینکه از تن ماهی استفاده کنید باید آن را در آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا مواد سمی آن از بین برود. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ همراه ما باشید.
از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ میگو ، ساندویچ گوشت ، همبرگر خانگی و ساندویچ مرغ مکزیکی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تن ماهی را به مدت 15 دقیقه در آب می جوشانیم.
  • گام 2سپس روغن تن ماهی را گرفته و با چنگال خرد می کنیم.
  • گام 3گوجه فرنگی را 8 برش نازک می دهیم.
  • گام 4پیازچه را همراه با ساقه به صورت باریک برش می دهیم.(اسلایس های خیلی ریز)
  • گام 5پیازچه را همراه با جعفری، ترخون، آبلیمو، پوست لیمو، خردل ،فلفل سیاه و مایونز در کاسه ای متوسط مخلوط می کنیم.
  • گام 6با استفاده از چنگال، ماهی تن فاقد روغن را به مواد بالا اضافه می کنیم.
  • گام 7همراه با مواد دیگر به هم می زنیم تا ماهی از حالت ورقه ورقه خارج شده و با مواد دیگر ترکیب شود.
  • گام 8مخلوط ماهی تن و سس را به صورت یک دست بر روی چهار عدد از برش های نان تقسیم کرده و بر روی مواد هر کدام از برش ها حلقه های گوجه فرنگی و پنیر رنده شده را اضافه می کنیم.
  • گام 9سطح 4 عدد برش نان دیگر را به کره آغشته می کنیم.
  • گام 10نان های کره ای را بر روی پنیرِ چهار برش دیگر قرار می دهیم.
  • گام 11سمت کره ای نان به سمت بیرون است تا با کره سرخ شود.
  • گام 12تابه چدنی(یا هر تابه ای) را بر روی حرارت ملایم گرم کرده ساندویچ ها را از سمت کره ای بر روی تابه داغ می خوابانیم.
  • گام 13به آرامی کره را بر روی طرف دیگر برش ها پخش کرده و حدود 3 دقیقه سرخ می کنیم تا یک طرف آن رنگ قهوه ای ملایم به خود بگیرد.
  • گام 14سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی ساندویچ ها را برداشته و به طرف دیگر برمی گردانیم.
  • گام 15حدود 3 دقیقه دیگر هم سرخ می کنیم تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز قهوه ای رنگ شود.
  • گام 16بلافاصله ساندویچ ها را سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • تن ماهی :730 گرم
  • پنیر چدار رنده شده :110 گرم
  • سس مایونز :1/3 پیمانه
  • گوجه فرنگی :یک عدد
  • پیازچه :یک عدد
  • پوست لیمو ترش :یک عدد
  • برگ تازه جعفری خرد شده :3 قاشق سوپخوری
  • برگ تازه ترخون خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
  • کره نرم شده :2 قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو :2 قاشق چای خوری
  • خردل :یک قاشق چای خوری
  • پودر تازه فلفل سیاه :⅛ قاشق چای خوری
  • نان تست :8 عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir