منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رول استیک
  • رول استیک

توضیحات

رول استیک، یکی از انواع غذاهای گوشتی خوشمزه و پرطرفدار می باشد. می توانید از انواع ادویه جات و سس مورد نظر خود برای طعم دار کردن و لذیذتر کردن رول استیک در زمان طبخ استفاده کنید. ادویه اصلی برای طعم دار کردن این غذا مخلوط پودر انجیر و فلفل سیاه می باشد که می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود آن را تغییر دهید. همچنین می توانید از سبزیجات دیگر چون کدو سبز، هویج و… نیز در طبخ این غذا استفاده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ می توان به رول برنج و تن ماهی، رولت کالباس، اسپرینگ رول سبزیجات، رولت برنج، رولت اسفناج، رولت سوخاری، اشترودل هات داگ، کاسرول سوسیس و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا برش های ورقه ای راسته گوساله را در بین کیسه فریزر گذاشته و بکوبید.
  • گام 2سپس کمی پودر انجیر و نمک بر روی گوشت ریخته و بکوبید.
  • گام 3یک روز گوشت را در یخچال بگذارید تا نرم شود.
  • گام 4سپس در یک ظرف پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید.
  • گام 5مخلوط پیاز را به گوشت زده و طعم دار کنید.
  • گام 6۴ ساعت صبر کنید تا گوشت طعم دار شود.
  • گام 7سپس یک ورقه پنیر خرد شده، فلفل دلمه ‌ای و برگ شاهی خرد شده را در لای گوشت بگذارید.
  • گام 8گوشت را رول کرده و با یک خلال دندان بپیچید.
  • گام 9در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 10رول ها را در ماهی تابه سرخ و آماده کنید.

مواد لازم:

  • راسته ورق شده گوساله: ۴ تکه
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • پیاز رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
  • برگ شاهی: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر انجیر: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر ورقه ای: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir