رولت هندوانه

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه
  • رولت هندوانه

توضیحات

رولت هندوانه یلدا یک دسر ساده و خلاقانه برای تزیین سفره شب یلدا می‌باشد. این رولت یا کیک در واقع شبیه به رولت های معمولی تهیه می شود و تنها هنگام تهیه خمیر آن از رنگ خوارکی استفاده می شود و کیک را به شکل هندوانه در می آورند .شاید در نگاه اول احساس کنید که تهیه این کیک سخت است اما با روشی که ما به شما می گوییم متوجه می شوید که بسیار راحت است و حتما می تواند ایده یلدایی خوبی برای شما باشد.جذابیت این رولت به این است که شبیه هندوانه است و زمانی که برش می خورد داخل آن هم همچون هندوانه قاچ شده است که همین امر زیبایی این کیک را دو چندان می کند.
همان طور که گفتیم در خیلی از کیک ها می توانید از رنگ خوراکی استفاده کنید حال این رنگ خوراکی چیست ؟رنگ خوراکی یا رنگ‌آمیزی غذا (افزودنی رنگی)، به رنگدانه‌ها یا موادی اطلاق می‌شوند که در صورت افزودنشان به غذا یا نوشیدنی باعث انتقال رنگ به آنها می‌گردند. این مواد در اشکال مختلف مایع، پودر، ژل و خمیر یافت می‌شوند. رنگ‌های خوراکی هم در تولید مواد غذایی تجاری و هم در آشپزی و پخت‌وپز خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به میزان ایمنی (سلامت) و به‌طور کلی در دسترس بودن، رنگ‌های خوراکی در مصارف غیر خوراکی متنوعی از قبیل لوازم آرایشی، داروسازی، صنایع دستی و تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.صنعت غذا، طی سالیان متمادی به منظور بهبود ویژگی‌های مورد نظر مصرف‌کننده از انواع مختلف مواد افزودنی نظیر رنگ‌های مصنوعی، شیرین‌کننده‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌ها، مواد معطر، مواد سفیدکننده، مواد نگهدارنده و بافت‌دهنده در محصولات صنعتی استفاده می‌کند که متأسفانه برخی از این مواد به‌شدت برای سلامتی انسان مضر است.در زمان تهیه رنگ های خوراکی حتما آنها را از شیرینی فروشی های معتبر و آنهایی را خریداری کنید که دارای پروانه بهداشت می باشند.
از انواع دیگر شیرینی می توان به : رولت خامه ای ، کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی ، بیسکویت ستاره ای و کیک کاسترد اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.
  • گام 2آرد را 3 مرتبه الک کنید.
  • گام 3زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
  • گام 4سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.
  • گام 5زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.
  • گام 6مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.
  • گام 7کف سینی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رولت را به طور مساوی روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.
  • گام 8سینی را درون فر که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
  • گام 9در این فاصله خامه شیرین‌شده را بزنید تا فرم بگیرد.
  • گام 10اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نشود.) سپس خامه کشی و رول کنید.
  • گام 11در نهایت از چیپس شکلات و یا شکلات ذوب شده برای ایجاد تخمه‌های هندوانه کمک بگیرید.
  • گام 12بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ :۳ عدد
  • آرد سفید قنادی: ۷۵ گرم (نصف لیوان )
  • شکر: ۷۵ گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری(من این بار عسل نریختم )
  • آب جوش : ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
  • رنگ خوراکی: به میزان لازم
  • چیپس شکلات: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir