رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما
  • رنگینک خرما

توضیحات

رنگینک خرما یک نوع دسر است که در ایام ماه مبارک رمضان و یا هر زمان که مهمان دارید می توانید این دسر خوشمزه و راحت را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.این دسر به دلیل داشتن خرما ، آرد ، کره و گردو سرشار از انرژیست و بسیار مقوی می باشد.این دسر به دلیل مواد داخل آن جزء شیرینی های خشک هم به حساب می آید و می توانید برای مدتی آن را در یخچال نگه داری کنید و خراب نمی شود.این دسر را به شیوه های گوناگون تهیه می کنند که ما دراینجا راحت ترین مدل آن را به شما آموزش می دهیم .می توانید رنگینک خرما را به صورت رولتی هم تهیه کنید که در این صورت نوع آن تغییر می کند و باید خرما را له یا چرخ کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.این دسر برای کسانی که دائم فشارشان می افتد بسیار مناسب است.این شیرینی در مناطق جنوبی ایران شامل : بوشهر ، خوزستان ، بندر عباس و جنوب استان فارس تهیه می شود. از مهمترین مواد استفاده شده در این غذا می توان به خرما اشاره کرد .خرما دارای طبعی گرم و خشک است.مصرف خرما به عنوان یک جایگزین برای غذاهای حاوی قند بسیار توصیه می شود زیرا خرما به دلیل داشتن قند طبیعی به راحتی بر روی حافظه کوتاه مدت مغز تاثیر می‌گذارد و قند نیز خوراک مغز است و وقتی این خوراک فراهم شود فعالیت خود را به خوبی انجام می‌دهد.پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است. مصرف خرما با شیر و ماست توصیه می‌شود و جلوی گرسنگی و تشنگی را می‌گیرد.از جمله غذاهای دیگری که با خرما تهیه می شود می توان به خاخرما ، حلوا خرما و نان خرمایی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم آب شود.
  • گام 2مقدار کره بستگی به سلیقه خودتان دارد اگر دوست داشتید رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنید.
  • گام 3آرد را که ترجبحا بهتر است الک کرده باشیم تا گوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامیش از بین برود و سرخ شود.
  • گام 4تا آرد سرخ شود خرما ها را پوست میکنیم و داخلش را گردو می گذاریم.
  • گام 5البته یادمان باشد گهگاهی در این بین آرد را هم بزنیم تا زیرش نسوزد.
  • گام 6مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمان دارد و باید قدری باشد که سطح ظرف کاملا با خرما پوشانده شود.
  • گام 7حالا دیگر کم کم آرد سرخ شده و رنگشم تیره شده است.
  • گام 8شعله را خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدهیم تا از حرارت زیادش بیوفتد و بعد دارچین و هل را اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
  • گام 9حالا مقداری از مخلوطمون را داخل ظرف سرو میریزیم.
  • گام 10روی مخلوط را کاملا با خرما پرمیکنیم.
  • گام 11در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده شود.
  • گام 12در انتها رنگینک را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و آخر سر از یخچال در می آوریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم .

مواد لازم:

  • آرد : 2 پیمانه
  • کره : 200 الی 250 گرم
  • پودر دارچین : 1 قاشق مربا خوری
  • پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری
  • خرما : به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
  • گردو : به مقدار لازم
  • پودر نارگیل یا پسته : برای تزیین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir