منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار
  • رشته خوشکار

توضیحات

رشته خوشکار شیرینی سنتی خوشمزه ای است که سوغات رشت محسوب میشود و مخصوص استان گیلان است. این شیرینی بدلیل دارا بودن مغز گردو و دارچین و هل علاوه بر اینکه مغذی است طعم ویژه ای هم دارد. شما در تهیه این شیرینی میتوانید از آرد گندم یا آرد برنج استفاده کنید. علاوه بر آن دست خودتان است که از آب یا شیر در این شیرینی استفاده کنید. علاوه بر مغز گردو در مواد میانی این شیرینی شما میتوانید از سایر مغزها هم استفاده کنید. برای تهیه شربت این شیرینی شما باید آب را جوشانده و با گلاب و شکر مخلوط کنید البته میتوانید بجای شکر از عسل استفاده کنید اما باید دقت کنید که حرارت سبب میشود خواص مفید عسل از بین برود بنابراین حتما اجازه دهید ابتدا آب جوشیده ولرم شود سپس با عسل مخلوط کنید. نسبت ترکیب آب و عسل در شربت این شیرینی به نسبت ۳ به ۱ است. بدلیل اینکه این شیرینی در روغن سرخ میشود استفاده زیاد آن میتواند برای سلامتی مضر باشد بنابراین حتما دقت کنید که در مصرف این شیرینی تعادل را رعایت کنید. البته شما میتوانید برای اینکه شیرینی سالم تری تهیه کنید بجای روغن معمولی از روغن کنجد برای سرخ کردن شیرینی ها استفاده کنید. اما حتما دقت کنید که حرارت ملایم باشد که باعث سوختن روغن نشود. درست کردن این شیرینی در منزل به شما این اطمینان را خواهد داد که اصول بهداشتی در تهیه آن رعایت شده است. بدلیل بالا بودن کالری این شیرینی شما میتوانید از آن در ماه مبارک رمضان استفاده کنید. در قنادی ها برای تهیه رشته خوشکار از شانه های مخصوص برای ریختن رشته ها و از سینی مسی برای سرخ کردن استفاده میشود. البته شما میتوانید در منزل برای ریختن رشته ازقیف و برای سرخ کردن رشته ها از تابه استفاده کنید. اگر در تهیه شربت این شیرینی از شکر استفاده میکنید باید مخلوط آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا خوب قوام آمده و غلیظ شود. اما اگر از عسل استفاده میکنید باید پس از جوشیدن آب آنرا از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود سپس عسل را با آن ترکیب کنید.از انواع دیگر دسر های ایرانی می توان به حلوا سیاه ،خاگینه ، شعریه و سوهان عسلی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد و آب را با هم مخلوط کنید.
  • گام 2پس از آنکه مواد بالا را با هم مخلوط کردید حدود 2 الی 3 ساعت به خمیر حاصل شده استراحت دهید.
  • گام 3مخلوط آب و آرد را داخل قیف بریزید.
  • گام 4پودر شکر و مغز گردو را با هم مخلوط کنید.
  • گام 5پودر دارچین و پودر هل را به مخلوط شکر و گردو اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • گام 6سپس تابه را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید.
  • گام 7با کمک قیف مخلوط آب و آرد را بصورت دایره ای و خطوط عمودی و افقی داخل تابه بریزید.
  • گام 8قبل از سرخ شدن رشته ها و پس از گذشت 3 دقیقه آنها را از روی حرارت بردارید.
  • گام 9رشته ها را روی پارچه ای تمییز میگذاریم و صبر میکنیم تا خنک شود.
  • گام 10مواد میانی که در بالا با هم مخلوط کردید را داخل رشته ها بگذارید و رشته ها را تا بزنید.
  • گام 11سپس داخل روغن سرخ کنید.
  • گام 12پس از طلایی شدن رشته ها آنها را از تابه خارج کرده و داخل شربت بغلطانید.
  • گام 13شیرینی ها را از داخل شربت درآورده و در نهایت در ظرف بچینید.
  • گام 14طرز تهیه شربت :
  • گام 15آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام آید.
  • گام 16سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.
  • گام 17پس از پایان پخت شیرینی ها می توانید از شربت مورد نظر روی آنها بریزید.

مواد لازم:

  • آرد برنج یا گندم : 1 لیوان
  • آب : 1 لیوان
  • مغز گردو ساییده شده : 5 قاشق غذاخوری
  • پودر شکر : 4 قاشق غذاخوری
  • پودر پسته : به مقدار دلخواه
  • پودر نارگیل : به مقدار دلخواه
  • پودر دارچین : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل : نصف قاشق چای خوری
  • قیف مخصوص یا معمولی
  • مواد لازم شربت خوشکار:
  • آب : 1.5 پیمانه
  • شکر : 2 پیمانه
  • دارچین : 1 قاشق مرباخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir