توضیحات
دسر پان اسپانیایی (pan spain dessert) یک دسر خوشمزه و پرملات است. اگر دنبال یک دسر متفاوت برای جشنها و مهمانیهایتان میگردید احتمالا انتخاب خوبی خواهد بود. این دسر با وجود موادی که درش به کار رفته خیلی سنگین نیست. این دسر یکی از خوشمزه ترین دسرهای بین المللی می باشد که با کمترین هزینه می توانید تهیه کنید. پان اسپانیا ترکیبی از کرم شیرین، موز و گردو و بیسکوییت است. در مرحله اول توضیح داده شده است که تخم مرغ و شکر باید خوب مخلوط شوند. طوری که وقتی مایه را هم میزنیم صدای خردههای شکر به گوش نرسد. اگر مزه شیرین زود دلتان را میزند یا بیماری خاصی دارید که نباید زیاد قند مصرف کنید مقدار شکر این دستور پخت را نصف کنید. دسر پان اسپانیا به خودی خود شیرین است. برای لذیذتر شدن و نرم شدن بسکوییت میتوانید آنها را قبل از چیدن در ظرف دسر کمی با آب یا شیر خیس کنید. یادتان نرود که بعد از تزئین کردن دسر روی ظرف سلفون بکشید که در اثر سرما روی دسر ترک نخورد. فوت آشپزی این دسر استراحت طولانی مدت در سرمای یخچال است.
دسر پان اسپانیا رو میتوانید به صورت قالبهای تک نفره برش بدهید و سرو کنید. این دسر با توجه به خامه، شکر و بیسکوییتهایش کالری زیادی دارد. اگر رژیم هستید دوست نداریم شما را وسوسه کنیم. اما بهتان توصیه میکنیم دسرهای میوهای، پودینگها، سوفله یا تارت را که کالری کمتری دارند تهیه و نوش جان کنید. اتفاقا کلی دستور تهیه دسرهای مختلف در خوردنی ها داریم که علاوه بر خوشمزگی کم کالری و مقوی هم هستند. پیشنهاد میکنیم دسر واتروشکا یا نان گاتا را انتخاب کنید.