دسر هویج بستنی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی
  • دسر هویج بستنی

توضیحات

در این پست  با طرز تهیه دسر هویج بستنی آشنا می شویم. مواد لازم ذکر شده مناسب برای ۶ نفر است و زمانی که برای تهیه مواد دسر هویج بستنی  لازم است حدود ۲۰ دقیقه بوده و ۵ دقیقه هم زمان برای پخت لازم است. از مواد موجود در این دسر می توان به آب هویج ،شکر ، بستنی ، پودر ژلاتین و آب استفاده کرد. برای استفاده از پودر ژلاتین در این بستنی باید آن را به روش بن ماری در آب حل کرد. روش بن ماری همان ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم است. به این صورت که پودر ژلاتین را در مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم. همان طور که می دانید هویج جزو سبزیجات پرخاصیتی است که مصرف آن برای سلامتی بسیار مفید است. هویج سرشار از ویتامین A بوده و کمک کننده ی سلامت چشم و بینایی است. علاوه بر آن مصرف هویج باعث کند شدن فرآیند پیری در سلول های بدن می شود. هم چنین هویج خاصیت ضد سرطانی دارد و باعث مقاومت بدن در برابر ابتلا به سرطان می شود. جالب است که بدانید مصرف هویج به سلامت پوست هم کمک می کند. هویج از بدن در برابر بیماری های عفونی محافظت می کند. هویج به سلامت قلب کمک کرده و از بروز حملات قلبی پیشگیری می کند. هویج سرشار از فیبر بوده و همین باعث پاکسازی روده ها و دفع مواد زائد از بدن می شود. یکی از خواص مفیدی که مصرف هویج به صورت خام دارد این است که به سلامت دندان و لثه کمک می کند. جویدن هویج خام مانند مسواک زدن باعث پاکسازی دندان ها می شود. هم چنین جویدن هویج خام باعث تحریک شدن لثه می شود که بزاق بیشتری ترشح کند و همین زیاد شدن ترشح بزاق باعث از بین رفتن باکتری های موجود در دهان و دندان می شود.

از انواع دیگر دسر می توان به : ماست بستنی میوه ای ، بستنی آناناس ، آب هویج بستنی و سان شاین اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا به روش بن ماری ژلاتین را در آب حل کنید.
  • گام 2به کمک همزن بستنی و آب هویج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • گام 3شکر را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • گام 4ژلاتین آماده شده را به مواد اضافه نمایید.
  • گام 5مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و قالب را داخل یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید تا سفت شوند.
  • گام 6پس از آن دسر را از قالب جدا کرده و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • بستنی: 150 گرم
  • آب هویج: 3 پیمانه
  • آب: نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین: 6 قاشق غذاخوری
  • شکر: 60 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir