منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دسر قهوه و شیر
  • دسر قهوه و شیر

توضیحات

دسر قهوه و شیر، یک نوع دسر ژله ای لایه لایه بوده که از ترکیب قهوه و شیر آماده می شود. این نوع دسر بسیار معروف و پرطرفدار است و می توانید به راحتی و سریع در منزل آماده و سرو کنید. افرادی که طرفدار قهوه هستند نیز می ‌توانند برای تنوع دادن در نوشیدنی خود، این دسر را نیز امتحان کنند. طعم شیرین این دسر که با مواد دیگر چون شیر عسلی و پودر ژلاتین نیز مخلوط می شود بسیار عالی و متفاوت می باشد. دسر قهوه و شیر را می توانید به صورت چند لایه نیز آماده و سرو کنید که البته زمان بیشتری نیز طول خواهد کشید. بعد از آماده شدن لایه ژله شیر می ‌توانید مخلوط قهوه را نصف کرده و مجددا بعد از لایه ژله شیر، قهوه را اضافه کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می توان به دسر قهوه و نارگیل، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه، کرامبل سیب، دسر پان اسپانیایی، ساندی شکلات و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
  • گام 2سپس ظرف را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  • گام 3قهوه را آماده کنید و بگذارید تا دم بکشد.
  • گام 4سپس قهوه را با شکر شیرین کنید.
  • گام 5در یک ظرف جداگانه شیر و شیر عسلی را ترکیب کنید.
  • گام 6مخلوط ژلاتین را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • گام 7نصف ژلاتین را به قهوه و نصف دیگر را به شیر اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8سپس یک ظرف شیشه ‌ای و یا کاسه آماده کنید.
  • گام 9ژله شیر را در ظرف بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  • گام 10سپس ژله قهوه را بر روی لایه اول سفت شده ژله شیر بریزید و مجدداً در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  • گام 11برای تزیین دسر قهوه و شیر می توانید از کمی خامه استفاده کنید.  

مواد لازم:

  • قهوه: ۱ پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • شیر عسلی: نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۷ گرم
  • آب جوش: نصف پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir