خوراک بادمجان با زیتون

منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خوراک بادمجان با زیتون
  • خوراک بادمجان با زیتون

توضیحات

در تهیه انواع خوراک ها همواره سعی شده تا پر خاصیت ترین و نیز کم ضررترین مواد غذایی مورد استفاده قرار بگیرد. خوراک بادمجان با زیتون همانطور که از نامش مشخص است یک خوراک رژیمی محسوب می شود و یکی از بی ضرر ترین و پر خاصیت ترین خوراک ها می باشد. وجود زیتون و بادمجان به عنوان دو ماده غذایی مفید و مرغوب باعث شده تا این خوراک ارزش غذایی بالایی داشته باشد. بادمجان از پرخاصیت ترین مواد گروه سبزیجات محسوب می شود و به دلیل فیبر بالایی که دارد بسیار ارزشمند است. بادمجان ها در انواع غذاها و خوراک ها به صورت پخته و یا سرخ شده و یا نیز در انواع سالادها به کار برده می شوند. امروزه از پوست بادمجان نیز که خاصیتی مانند خود بادمجان دارد در غذاها و رنگ دهی غذاها نیز استفاده می شود. برای بادمجان فواید بسیاری ذکر شده که از مهم ترین آنها می توان چربی سوزی، درمان کم خونی، کاهش دیابت و استحکام استخوان ها و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. زیتون که دیگر ماده غذایی این خوراک است و همه افراد به فواید آن آشنایی دارند، و در کنار بادمجان ترکیبی بی نظیر و مفید ایجاد کرده است. زیتون را اکثر افراد به دلیل طعم خوب آن به صورت پرورده در ترشی ها و سالادها و یا در غذاها استفاده می کنند. روغن تهیه شده از زیتون نیز بسیار پر خاصیت می باشد. زیتون دردهای عصبی را کاهش می دهد، موجب پایین آمدن فشار خون می شود، به کاهش وزن کمک می کند و نیز به دلیل ویتامین هایی که دارد موجب عملکرد بهتر گوارش می شود. با وجود این خواص و خواص متعدد دیگری نیز که برای زیتون ذکر شده می توان نتیجه گرفت که تهیه زیتون و استفاده از آن در غذاهای بی ضرر راه بهره بردن از فواید بی نظیر این ماده می باشد.

از نمونه خوراک های مشابه می توان به خوراک نخودفرنگی و گوشت، کاسترول بادمجان ،خوراک بادمجان با قارچ و بادمجان شکم پر اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادمجان ها را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید( توصیه می شود که تا حد ممکن آنها را به قطعات کوچک تری تبدیل کنید.)
  • گام 2سپس بادمجان های خرد شده را با مقداری روغن زیتون در تابه ای گذاشته، آن ها را تفت داده و بعد از این که کامل سرخ شد آنها را از روی حرارت بردارید.
  • گام 3در همان تابه پیازهای خرد شده، زیتون ، فلفل دلمه ای و ساقه کرفس را که از قبل خرد کرده اید را تفت دهید.
  • گام 4رب گوجه فرنگی را پس از آنکه مواد تقریبا پخت به آنها اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  • گام 5به مواد سرخ شده بادمجانی را که در ابتدا سرخ کرده اید اضافه کنید.
  • گام 6در آخر آبلیمو و نمک و فلفل را نیز به آنها افزوده و بعد از چند دقیقه حرارت دیدن، مواد را از روی شعله بردارید
  • گام 7بهتر است در آخر غذای خود را با چند زیتون درسته تزیین کنید.
  • گام 8خوراک شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط :۲ عدد(مکعبی با اضلاع 0.6 سانتی متر دایس کوچک شده)
  • زیتون سبز :۲۵۰ گرم (اسلایس متوسط)
  • فلفل دلمه ای قرمز :۲ عدد (مکعبی با اضلاع 0.6 سانتی متر دایس کوچک شده)
  • پیاز متوسط :۱ عدد (مکعبی با اضلاع 0.6 سانتی متر دایس کوچک شده)
  • روغن زیتون :۱/۲ پیمانه
  • کرفس :۳ ساقه (مکعبی با اضلاع 0.6 سانتی متر دایس کوچک شده)
  • آبلیمو :۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه ‌فرنگی : ۲قاشق غذا خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir