مراحل:
- گام 1کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.
- گام 2کیکهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازهای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.
- گام 3کیکهای خرد شدهی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات تختهای رنده شده را به آن اضافه کنید تا این شکلاتها به شکل دانههای هندوانه عمل کنند.
- گام 4تخم مرغ و شکر را توی یه کاسه خوب بهم بزنید و به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا به هم بچسبند.
- گام 5مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت و سفت شوند.
- گام 6شکلات سفید را به همراه کره داخل ظرفی بریزید به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر یا روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.
- گام 7شکلات سفید ذوب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.
- گام 8هر یک از توپکهای کیکی را به یک چوب وصل کرده و داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید
- گام 9حالا شکلاتها را از قسمت چوبی توی یک تکه کائوچو یا اسفنج فرو کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
- گام 10هر یک از این توپکها را یک بار دیگر در شکلات آب شدهی سبز رنگ فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود. در نهایت به کمک رنگ سبز خوراکی طرحهایی مثل طرح پوست هندوانه بر روی توپکها بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد.