تارت خرما و گردو

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو
  • تارت خرما و گردو

توضیحات

دسرها از خوشمزه ترین وعده های غذایی محسوب می شوند که مورد محبوبیت زیادی در بین افراد فرهنگ های مختلف قرار گرفته اند. برخی دسر ها روش پخت آسانی دارند و همچنین به راحتی تهیه می شوند. در این پست ما تهیه تارت خرما و گردو را به عنوان یک دسر به شما توصیه می کنیم . تارت خرما و گردو گزینه مناسبی برای  عصرانه و یا صبحانه می‌باشد که به لطف وجود خرما وگردو نسبت به سایر دسرها مغذی‌تر خواهد بود.تارت خرما و گردو از دسرهای فوق العاده مقوی است که اغلب افراد آن را به عنوان وعده افطاری در نظر می گیرند تا انرژی از دست رفته را دوباره به بدن برگردانند.خرما و گردو دو ماده با طبیعت گرم هستند که در این تارت با ترکیب با هم دسری فوق العاده را ایجاد کرده اند.خرما منبع غنی کلسیم, فسفر, منیزیم, سدیم, آهن و روی است.خرما برای درمان کم خونی, درمان بیماری کبد چرب, تقویت قلب و کاهش خطر سکته های قلبی, درمان حساسیت و آلرژی, تقویت دستگاه گوارش و درمان سردرد های ناشی از میگرن مفید است.گردو که ترکیب دیگر این دسر است سرشار از فیبر است. فیبرهای موجود در گردو باعث عملکرد بالای روده ها می شود و باعث می شود روده ها کار دفع را راحت‌تر انجام دهند.گردو همچنین غنی از ویتامین‌های B و E است; گردو حاوی مقدار زیادی ویتامین B2 است. گردو علاوه بر ویتامین پروتئین زیادی نیز دارد به طوری که متخصصان مقدار پروتئین موجود در گردو را بیشتر از تخم مرغ دانسته اند.گردو برای بهبود عملکرد مغز, تقویت قلب, پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.گردو علاوه بر مصرف در وعده صبحانه در انواع خورش ها, دسر ها و کیک ها نیز استفاده می شود.روغن تهیه شده از گردو نیز مانند گردو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از دسرهای مشابه می توان به رولت خامه ای، پنکیک آلمانی ، نان گاتا و رنگینک خرما … اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا بیسکوییت را پودر کنید
  • گام 2سپس با اضافه کردن نمک, دارچین و شکر به آن مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • گام 3بعد از مخلوط شدن مواد کره ذوب شده را به آنها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مایع صاف و یک دستی به دست بیاید.
  • گام 4مایه را در دمای 180 درجه سانتی گراد فر در قالب مخصوص قرار دهید و مواد را صاف کنید تا قالب حالت نان به خود بگیرد.
  • گام 5بعد از 10 دقیقه نان آماده شده را از فر خارج کنید.
  • گام 6در مدت زمان پخت نان خرما ها را از وسط نصف کنید و آنها را برش دهید.
  • گام 7دمای فر را 5 درجه افزایش دهید و خرما ها را روی تارت بگذارید تا شل شوند و سطح تارت را بپوشانند.
  • گام 8سپس قالب را از فر در آورید.
  • گام 9بعد روی خرماهای چیده شده یک لایه مغز گردو قرار دهید.
  • گام 10در آخرین مرحله شیرعسلی را روی گردوها بریزید.
  • گام 11قالب را مجددا در فر بگذارید و 20 الی 25 دقیقه بعد تارت آماده می شود و رنگ قهوه ای به خود می گیرد.
  • گام 12بعد از خنک شدن تارت را از قالب در بیاورید و می توانید آن را سرو کنید.

مواد لازم:

  • بیسکویت ( ترجیحا دایجستیو): 300گرم
  • شکر: 2 قاشق
  • کره ذوب شده: 150 گرم
  • نمک: مقدار کم
  • خرمای بدون هسته: 300 گرم
  • شیر عسلی: 1 قوطی
  • پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • مغز گردو: 150 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir