منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بیفتک
  • بیفتک

توضیحات

بیفتک، یک غذای بین المللی و پرطرفدار می باشد که می توانید با راسته گوسفند و گوساله طبخ کنید. بیفتک یک کلمه فرانسوی به معنی استیک می باشد. تفاوت بیفتک و استیک در کوبیده شدن گوشت در زمان طبخ بیفتک بوده که باید گوشت را نازک کنید. در زمان طبخ نیز هم می توانید گوشت را در داخل ماهی تابه گریل کنید و یا این که در فر آن را بگذارید و کباب کنید. آماده کردن بیفتک بسیار سریع و آسان بوده و می ‌توانید این غذای لذیذ گوشتی خوشمزه و پرطرفدار را در مهمانی ‌ها و دورهمی های خانوادگی خود طبخ و سرو کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می ‌توان به تارت گوشت، رول استیک، اشترودل هات داگ، استیک آبدار، دوبلین کادل، چیکن پاستیلا، رولت سوخاری و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
  • گام 2با گوشت کوب بر روی گوشت بکوبید تا نازک شود.
  • گام 3ادویه ها را به گوشت اضافه و مزه دار کنید.
  • گام 4پیازها را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
  • گام 5در ماهی تابه کره را ریخته و پیازها را تفت دهید.
  • گام 6گوشت را نیز اضافه و سرخ کنید.
  • گام 7در یک قابلمه کمی روغن بریزید و با رب تفت دهید.
  • گام 8گوشت ها را در قابلمه ریخته و یک لیوان آب اضافه کنید.
  • گام 9بگذارید یک ساعت گوشت بپزد و آماده شود.
  • گام 10در آخر برگ بو را اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.  

مواد لازم:

  • گوشت بی استخوان گوساله: ۷۰۰ گرم
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • برگ بو: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir