منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بیسکویت بادام
  • بیسکویت بادام
  • بیسکویت بادام
بیسکویت بادام
  • بیسکویت بادام
  • بیسکویت بادام

توضیحات

بیسکویت بادام یک دسر راحت و عالی می باشد که عصرانه شما را خوشمزه خواهد کرد. طرز طبخ راحت و سریع این دسر، هر کدبانویی را برای آماده کردن آن و تجربه طعم لذیذ آن وسوسه خواهد کرد. مواد اولیه ساده و دردسترس این بیسکویت خوشمزه که در تمام منازل پیدا خواهد شد، امتیاز این دسر را بیشتر نیز کرده است.

این بیسکویت، یک دسر مخصوص عصرانه های بهاری و روزهای طولانی این فصول خاص از سال می باشد که می توانید از طعم شیرین و بادام برشته شده از مواد اولیه آن نهایت لذت را ببرید.

بیسکویت بادام که البته کوکی بادام نیز گفته می ‌شود، تنها با میکس کردن چند ماده اولیه ساده و خوشمزه و البته سالم و مقوی طبخ می ‌شود و در زمان کوتاهی نیز آماده می شود. می توانید از این دسر خوشمزه و مقوی به همراه چای در میهمانی های خود نیز بهره ببرید. مطمئنا محتوی خوشمزه و لذیذ این بیسکویت پذیرایی شما را به یاد ماندنی خواهد کرد.

از انواع دسرها و شیرینی جات که می توانید برای میان وعده آماده کنید می توان به دسر بیسکویتی، کوکی هندوانه، کاپ کیک گیلاس، کلوچه سیب، شیرینی لقمه ای، چنگمال و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادام ها را در دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید.
  • گام 2روغن را نیز به بادام اضافه و دوباره با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا کاملا خرد شود.
  • گام 3سپس شکر، کره، وانیل و تخم مرغ را داخل همزن ریخته و مجدد مواد را مخلوط کنید.
  • گام 4آرد را مرحله مرحله به مواد بادام در همزن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
  • گام 5در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
  • گام 6مخلوط آماده شده را به صورت گلوله های گردو شکل درست کنید و درون سینی فر بگذارید.
  • گام 7فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
  • گام 8بعد از طلایی رنگ شدن بیسکویت ها، سینی را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
  • گام 9خامه و تافی را درون یک ظرف ریخته و با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.
  • گام 10بعد از کمی سرد شدن تافی، با قاشق بر روی بیسکویت ها بریزید و تزیین کنید.  

مواد لازم:

  • آرد: ۱ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • بادام برشته شده: ۲ پیمانه
  • کره: ۱۰۰گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
  • روغن: ۱ قاشق غذاخوری
  • تافی کاراملی: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir