منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بوریتو
  • بوریتو

توضیحات

بوریتو (Burrito)، یکی از انواع غذاهای ملی مکزیک می باشد که در نان تورتیلا پیچیده و سرو می شود. این ساندویچ عالی و خوشمزه را می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل خود تهیه کنید و در مهمانی ها و یا حتی تولد نیز پذیرایی و سرو نمایید.

بوریتو را می توانید آماده کرده و در فویل بپیچید و فریز کنید و در زمان سرو در مایکروفر داغ و میل کنید. این ساندویچ خوشمزه و دلچسب را می توانید در زمان کمی در منزل آماده و برای وعده شام و همچنین عصرانه سرو نمایید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. این ساندویچ سالم و مقوی بوده و به دلیل وجود برنج و مرغ می توان آن را حتی برای وعده ناهار نیز سرو کنید.

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به ساندویچ مرغ مکزیکی، تاکو ماهی، پلو فلفل دلمه ای، کیسادیای مرغ، فاهیتای مرغ، دوبلین کادل، لاهماجون، رولت برنج و پنینی مرغ اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1لوبیا قرمز را در یک قابلمه ریخته و به همراه کمی آب بر روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود.
  • گام 2پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید.
  • گام 3سیر را له کنید و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.
  • گام 4گوجه فرنگی ها را نیز نگینی خرد و به مواد اضافه و تفت دهید.
  • گام 5لوبیای پخته، پودر پونه ‌کوهی، نمک و فلفل را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6درب ماهی تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و سپس خاموش کنید.
  • گام 7سینه های مرغ را شسته و نگینی خرد و آماده کنید.
  • گام 8سپس آن را با کمی نمک، پودر زیره سبز و آویشن مخلوط و سینه مرغ ها را مزه دار کنید.
  • گام 9در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و تکه های مرغ را اضافه و تفت دهید.
  • گام 10برنج را نیز شسته و دم بگذارید تا آماده شود.
  • گام 11بر روی نان تورتیلا یک قاشق برنج پخته شده بریزید.
  • گام 12سپس بر روی برنج، مرغ و کمی سس غذا را نیز بریزید.
  • گام 13در آخر نیز پنیر پیتزا رنده شده را بر روی مواد بریزید و نان را رول کنید و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • برنج: ۴ پیمانه
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • لوبیا قرمز: نصف پیمانه
  • نان تورتیلا: یک بسته
  • سیر: ۱ حبه
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پونه ‌کوهی: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir