املت گوجه فرنگی

شام , صبحانه ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی
  • املت گوجه فرنگی

توضیحات

املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است.املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است. ساده ترین مدل املت ، املت گوجه فرنگی ست که می توانید فقط با گوجه و تخم مرغ تهیه کنید. گوجه سرشار از ویتامین آ، نیاسین، تیامین و ب کمپلکس است که همگی این مواد برای سلامتی بینایی و درمان بیماری های چشمی ضروری هستند. این ماده غنی از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند. گوجه فرنگی کلسیم دارد که استحکام دندان ها و استخوان های شما را افزایش می دهد.از خواص گوجه فرنگی این است که ویتامین C موجود در این ماده غذایی علائم خستگی و بی حالی را برطرف می کند. یک عدد تخم مرغ ارزش غذایی برابر با نصف لیوان حبوبات و ۳۰ گرم گوشت دارد. مصرف تخم مرغ می تواند کمبود بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی بدن را جبران کند. همچنین تخم مرغ سرشار از ویتامین D، E، کلسیم و روی و امگا ۳ است. امگا ۳ موجود در تخم مرغ تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.هر تخم مرغ حدود ۲۱۲ میلی گرم کلسترول دارد که از ماکزیمم مقدار مورد نیاز بدن (۳۰۰ میلی گرم) بسیار کمتر است. پس مصرف به اندازه این ماده غذایی خطرساز نیست. املت گوجه فرنگی یک وعده غذایی بسیار سبک است که بسیار راحت و ارزان تهیه می شود. تا حد امکان گوجه فرنگی را رنده نکنید بلکه آن را خرد کنید یا از وسط نصف کنید تا ظاهر املت بهتر از آب دربیاید. به ازای هر تخم مرغ ۲ تا گوجه در نظر بگیرید. مقدار زیاد تخم مرغ املت را خوشمزه نمی کند. از انواع دیگر املت ها می توان به املت ویژه، املت قارچ، املت جعفری و اسفناج اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ماهیتابه را روی گاز گرم کنید و روغن را بریزید تا حسابی داغ شود.
  • گام 2پیازهای خلال شده را توی روغن بریزید و اجازه بدهید تا طلایی شوند.
  • گام 3زرد چوبه و نمک و فلفل را به پیاز داغ اضافه کنید. شعله را کمتر کنید تا خوب تفت داده شوند.
  • گام 4گوجه های خرد شده یا نصف شده را اضافه کنید. در ماهیتابه را ببندید و بگذارید گوجه ها ۵ دقیقه بپزند و نرم شوند.
  • گام 5با چنگال به گوجه ها بزنید اگر بافتشان نرم شده بود تخم مرغ ها را بریزید. حواستان باشد شعله گاز را زیاد نکنید تا تخم مرغ ها حالت پلاستیکی پیدا نکنند.
  • گام 6یک قاشق چای خوری پونه محلی را روی غذای درون ماهیتابه پخش کنید و فرصت دهید تا با شعله کم، عطر و مزه املت گوجه فرنگی جا بیفتد.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: یک چهارم لیوان
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • نمک :یه مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زرد چوبه: ۲ قاشق غذا خوری
  • پونه محلی: یک قاشق چای خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir