منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه
  • املت ویژه

توضیحات

املت ویژه یک غذای خوب برای خانم های باردار محسوب می شود.همان طور که می دانید معمولا در دوران بارداری باید از غذاهایی استفاده شود که کالری لازم را بتواند هم برای مادر تامین کند و هم برای جنین.برخی غذاها معمولا کالری لازم را تامین می کنند مخصوصا سبزیجات و انواع غذاهای پروتئینی که در این زمان بیشترین کاربرد را دارند.در این دوران رژیم غذایی خانم ها باید تغییر کند و باید از مواد خاصی استفاده کنند و هر چیزی را میل نکنند.در این جا ما به شما پیشنهاد می کنیم تا با انواع سبزیجات یک املت خوشمزه تهیه کنید که برای سلامتی تان هم بسیار مفید است.یکی از سبزیجاتی که در این غذا کاربرد دارد اسفناج است.اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین‌های مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.اسفناج حاوی ترکیبات کاروتنوئید محافظی است که به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری قلبی، دیابت، بیماری‌های تخریب‌کننده‌ی عصب، و چاقی ارتباط داده می‌شوند.اسفناج، التهاب بدن را محدود می‌کند که یکی از عوامل اصلی خطر در رابطه با ایجاد بیماری‌های قلبی است.این سبزی سطوح بالایی از ویتامین آ و ویتامین ث فراهم می‌کند که در واقع هر دو آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که به ویژه در حفظ یک سیستم ایمنی قوی مفیدند. آنتی‌اکسیدان‌های ویتامین ث و آ، سیستم ایمنی شما را در برابر باکتری، ویروس، توکسین، و سایر مهاجمان خطرناک قوی نگه می‌دارند که می‌توانند منجر به بیماری و ناخوشی شوند.به خانم های باردار توصیه می شود که این غذا را از هفته ۱ تا ۱۳ بیشتر مصرف کنند. از جمله انواع دیگر املت می توان به : املت قارچ ، املت جعفری و اسفناج ، املت پنیر و خاگینه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا در ظرفی بزرگ تخم مرغ ها ، شیر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .
  • گام 2یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید .
  • گام 3پیاز و سیر را به روغن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید .
  • گام 4اسفناج جوان ، دانه ها و باقیمانده روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط را به خوبی هم زده و به مدت 5 الی 3 دقیقه پخت را ادامه دهید .
  • گام 5حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ با سبزی و دانه ها مخلوط شود و به مدت 3 الی 2 دقیقه پخت را ادامه دهید تا تخم مرغ پخته شود .
  • گام 6سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پیازچه ، فلفل سیاه را برای مزه دارکردن اضافه کنید.
  • گام 7سپس غذا را با نان دلخواه سرو و نوش جان کنید .

مواد لازم:

  • تخم مرغ :3 عدد
  • شیر : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 1/2خرد شده
  • پیازچه : 1 عدد خرد شده
  • سیر : 2 حبه خرد شده
  • اسفناج جوان : 1پیمانه خرد شده
  • دانه کامل (گندم ، جو) : 1/2 پیمانه ، پخته شده
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir