توضیحات
املت ویژه یک غذای خوب برای خانم های باردار محسوب می شود.همان طور که می دانید معمولا در دوران بارداری باید از غذاهایی استفاده شود که کالری لازم را بتواند هم برای مادر تامین کند و هم برای جنین.برخی غذاها معمولا کالری لازم را تامین می کنند مخصوصا سبزیجات و انواع غذاهای پروتئینی که در این زمان بیشترین کاربرد را دارند.در این دوران رژیم غذایی خانم ها باید تغییر کند و باید از مواد خاصی استفاده کنند و هر چیزی را میل نکنند.در این جا ما به شما پیشنهاد می کنیم تا با انواع سبزیجات یک املت خوشمزه تهیه کنید که برای سلامتی تان هم بسیار مفید است.یکی از سبزیجاتی که در این غذا کاربرد دارد اسفناج است.اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک میکند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری میتواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتیاکسیدانهای قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامینهای مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.اسفناج حاوی ترکیبات کاروتنوئید محافظی است که به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، بیماری قلبی، دیابت، بیماریهای تخریبکنندهی عصب، و چاقی ارتباط داده میشوند.اسفناج، التهاب بدن را محدود میکند که یکی از عوامل اصلی خطر در رابطه با ایجاد بیماریهای قلبی است.این سبزی سطوح بالایی از ویتامین آ و ویتامین ث فراهم میکند که در واقع هر دو آنتیاکسیدانهایی هستند که به ویژه در حفظ یک سیستم ایمنی قوی مفیدند. آنتیاکسیدانهای ویتامین ث و آ، سیستم ایمنی شما را در برابر باکتری، ویروس، توکسین، و سایر مهاجمان خطرناک قوی نگه میدارند که میتوانند منجر به بیماری و ناخوشی شوند.به خانم های باردار توصیه می شود که این غذا را از هفته ۱ تا ۱۳ بیشتر مصرف کنند. از جمله انواع دیگر املت می توان به : املت قارچ ، املت جعفری و اسفناج ، املت پنیر و خاگینه اشاره کرد.