منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج
  • املت اسفناج

توضیحات

املت اسفناج یکی از انواع املت ها است که در ایران طبخ می شود. در ایران انواع مختلفی املت وجود دارد که معروف ترین آنها املت گوجه می باشد. املت اسفناج به دلیل استفاده از اسفناج توانسته خواص این غذا را افزایش دهد. این غذا در کشورهای دیگری نیز به دلیل استفاده از اسفناج و تخم مرغ و همچنین دارا بودن پروتئین سرو می شود. اسفناج دارای خواص فراوانی همچون وجود آهن می باشد که به راحتی جذب بدن می شود. بدنسازان نیز می توانند از این املت به عنوان تغذیه خود استفاد کنند زیرا دارای پروتئین فراوانی می باشد. املت اسفناج را می توان با استفاده از قارچ و یا پنیر نیز درست کرد ولی پایه ی همه ی این ها اسفناج می باشد. از این غذا می توان در انواع وعده های غذایی شامل ناهار و به خصوص شام و صبحانه استفاده کرد. همچنین بهترین غذا در ماه رمضان به عنوان افطاری می باشد. به طور کلی املت یکی از غذاهای دانشجویی می باشد و دلیل آن این است که این غذا به راحتی و سریع آماده می شود و دارای مواد اولیه ی اندکی می باشد که تمام افراد با هر درآمدی می توانند آن را تهیه کنند. مواد اصلی این املت اسفناج و تخم مرغ است که هزینه و زمان خرید آن بسیار کمتر از دیگر غذاها می باشد. اگر شما نیز بدنبال غذاهای سالم و خانگی هستید که زمان تهیه آن کم و دارای ویتامین های لازم باشد ما به شما این املت خوشمزه و فوری را پیشنهاد می کنیم. تخم مرغ استفاده شده در املت اسفناج منبع کاملی از پروتئین ها می باشد که برای بدن ضروری و لازم است. بعد از تهیه املت می توانید آن را به صورت زیبا تزئین کنید و سرو کنید. املت قارچ، املت پیاز، املت سیب زمینی و… از انواع املت ها می باشند که طرز تهیه آن شبیه املت اسفناج می باشد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا اسفناج ها را با نمک به مدت ۱۸ دقیقه بجوشانید.
  • گام 2سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را خارج کنید
  • گام 3اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید.
  • گام 4تخم مرغ ها را با اسفناج و فلفل وپاپریکا مخلوط کنید
  • گام 5کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و مایع به دست آمده را داخل ماهیتابه بریزید.
  • گام 6زمانی که یک طرف املت طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد.
  • گام 7زمانی که املت اسفناج پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ همزده : 3 عدد
  • اسفناج : یک پیمانه
  • کره : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : 4/1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • پاپریکا : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir