منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
اشترودل سیب
  • اشترودل سیب

توضیحات

اشترودل سیب، شیرینی محلی و سنتی کشور اتریش و وین می باشد که در میان مردمان اروپایی بسیار معروف و پرطرفدار است. این دسر خوشمزه و لذیذ اتریشی، دارای طرز طبخ بسیار راحت و آسان می باشد که می توانید برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود تدارک ببینید. راحتی طبخ این شیرینی خوش طعم همراه با مواد اولیه در دسترس و مقرون به صرفه یک دسر عالی را برای شما مهیا خواهد کرد.

مواد اولیه این شیرینی نیز همانند سایر شیرینی های محلی ایران می باشد که به همراه میوه سیب که البته میوه تمام فصل در تمام نقاط ایران است، می توانید این خوراکی شیرین و عالی را طبخ کنید. همچنین می توانید این شیرینی خوشمزه اروپایی را به عنوان صبحانه و یا حتی همراه با چای در عصرانه استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

وجود مواد اولیه سالم و مقوی در طبخ این شیرینی سنتی باعث ارزش غذایی بالای آن برای سلامتی شده است. اشترودل سیب حاوی مواد معدنی چون ویتامین های D ،C ،B ،A، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کلسترول، فیبر و… شده است که هریک از این مواد معدنی باعث ایجاد ده ها خواص و فایده برای سلامتی بدن می‌ شود. از این رو هم یک شیرینی خوشمزه و لذیذ را میل می کنید و هم از خواص و فواید آن بهره مند خواهید شد.

از دیگر انواع شیرینی ها و دسرهای محلی می توان به شیرینی دانمارکی، شیرینی لقمه ای، بلینی، شیرینی چنگالی، پودینگ گلابی و زنجبیل، مافین پنیری و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک ظرف ابتدا خامه، زرده های تخم مرغ و کمی نمک را ریخته و هم بزنید.
  • گام 2سپس آرد را مرحله به مرحله داخل ظرف اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 3آب ولرم را نیز اضافه کنید تا مخلوط کشدار شود.
  • گام 4بعد از ورز دادن کامل خمیر، آن را به صورت گلوله بزرگ درست کرده و در یک ظرفی که با روغن چرب شده است بگذارید.
  • گام 5استراحت خمیر در ظرف روغنی باید ۲۰ دقیقه طول بکشد.
  • گام 6سیب ها را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
  • گام 7کره را در ماهی تابه جدا آب کنید و سپس آرد سوخاری را اضافه و کمی تفت دهید.
  • گام 8حالا مخلوط ماهی تابه را در یک کاسه دیگر بریزید و مواد کشمش، خلال بادام، شکر و دارچین را اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • گام 9بعد از گذشت مدت زمان تعیین شده، خمیر را با وردنه باز کنید و مواد سیب را روی خمیر بریزید.
  • گام 10سپس خمیر را از دو طرف ببندید و رولی بپیچید.
  • گام 11سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و خمیر اشترودل را در سینی قرار دهید.
  • گام 12اشترودل را با چاقو در اندازه های مساوی برش دهید.
  • گام 13فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا اشترودل ها ترد و طلایی شوند.  

مواد لازم:

  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۱۵ گرم
  • روغن مایع: ۸۰ گرم
  • شکر: ۷۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیب زرد: ۱ کیلو
  • آب ولرم: ۶۰ گرم
  • کره: ۷۰ گرم
  • پودر سوخاری: ۷۰ گرم
  • کشمش: به میزان لازم
  • خلال بادام: ۵۰ گرم
  • نمک و دارچین: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir