منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان
  • آش گندم سمنان

توضیحات

آش گندم یکی از سنتی ترین و لذیذترین آش های ما ایرانی هاست که میتوان آن را به عنوان ضیافت نهار روز جمعه پخت و اقوام را دور هم جمع کرد. این آش که ارزش غذایی فراوانی دارد تا حدودی شبیه بقیه آش های ایرانیست ولی در آن از سبزیجات معطر مختلف و ادویه های متفاوت استفاده میشود که ترکیب این متریال با روغن کنجد؛ طعمی فوق العاده به آن میدهد.
همان طور که میدانید آش گندم انواع مختلفی دارد و معروف ترین این آش ، مخصوص یزد می باشد ولی در اینجا می خواهیم شما را با طرز پخت آش گندم سمنان آشنا کنیم.در اینجا سعی داریم شما را با برخی از خواص گندم آشنا کنیم:
گندم از نظر ویژگی‌ها و فواید بسیار مشابه با خواص جو بوده، به طورکلی مصرف آن به دلیل بالا بودن میزان املاح مورد نیاز و ویتامین‌های ضروری برای رشد و تغذیه بدن لازم و ضروی است. استفاده از گندم سبوس دار در غذای روزانه، به پیشگیری و درمان یبوست کمک میکند. مصرف غلات سبوس‌دار به دلیل دارا بودن مقادیر بالای فولات و اسید فولیک برای زنان باردار و شیرده بسیار مفید بوده،بر روی رشد جنین موثر است.مصرف گندم سبوس‌دار به جذب کلسترول از روده‌ها و خروج آن از بدن کمک کرده، در کنترل و کاهش سطح کلسترول خون موثر است و غذایی مناسب و مفید، برای بیماران قلبی عروقی محسوب میگردد. گندم سبوس‌دار دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب و آنتی اکسیدان بوده از این رو از مهمترین خواص گندم سبوس‌دار، پیشگیری از بروز سرطان روده، پروستات و سینه ذکر میشود. پروتئین و ویتامین های موجود در گندم سبوس دار می توانند بطور مثبت بر سلامت پوست و مو تاثیر بگذارند، به طور خاص کمک به درمان آفتاب سوختگی، پیسی، اگزما، چین و چروک صورت و کاهش ریزش مو از خواص گندم دارای سبوس محسوب میگردد. و در آخر مصرف گندم سبوس‌دار و جوانه گندم برای درمان بیماری های پوستی از قبیل ورم پوست بسیار مفید است.

از انواع دیگر آش می توان به : آش ماشاب ، آش مصطفی ، شله ماشکی و دوینه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا گندم را خیس کنید حدود 8 ساعت و سپس بگذارید خوب بپزد تا نرم شود.
  • گام 2گوشت را خورد کرده و با مقدار کافی آب بگذارید خوب بپزد.
  • گام 3پس از پخت گندم عدس ها را اضافه کنید تا به همراه گندم پخته شوند.عدس زمان زیادی به پخت نیاز ندارد و سریع نرم می شود.
  • گام 4در این مرحله پیاز را در روغن کمی تفت داده و پس از تغییر رنگ ، زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  • گام 5در طی زمانی که پیزها سرخ می شوند گوشت پخته شده و گندم و عدس را به یک قابلمه منتقل کنید و با هم مخلوط کنید.
  • گام 6حال پیاز سرخ شده را به گندم و عدس و گوشت در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید مجدد همه مواد خوب پخته شوند.
  • گام 7در آخر نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید .
  • گام 8اگر دوست داشتید می توانید پس از پخت کامل مواد آنها را با گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب معمولی تا حدی میکس کنید تا خوشمزه تر شود و لعاب بیشتری بیاندازد.

مواد لازم:

  • عدس : 1 پیمانه
  • گندم پوست کنده : 2 پیمانه
  • گوشت قرمز : 200 گرم
  • روغن : 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 1 عدد موسط
  • زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir