مراحل:
- گام 1روش پخت مایه آش
- گام 2همه مواد قسمت دوم را با هم مخلوط می کنیم .
- گام 32 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- گام 4سپس مایه را به مدت 12 ساعت در جای گرم نگهداری می کنیم.
- گام 5بعد از این مدت مایه آش ترش می شود.
- گام 6روش پخت آش کارده
- گام 7ابتدا بلغور ، کارده ، برنج نیم دانه و نمک را با مقداری آب ، کمی گرم نموده و سپس مایه از قبل آماده شده را به آن اضافه می نماییم و به مدت 12 ساعت در جای گرم نگهداری می کنیم.
- گام 8سپس مخلوط آماده شده را روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزد.
- گام 9در آخر سیر کوبیده را به آن اضافه کرده آش را هم م یزنیم تا خوب جا بیفتد و آماده سرو شود.