آش دنگو
  • آش دنگو

توضیحات

آش دنگو سرشار از حبوبات می‌باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد چون به اعتقاد مردم ،این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است.البته این آش تنها مختص شهر خاصی نیست و هر شهری با مواد مختلف بسته به ذائقه آن شهر آن را تهیه می کند.در اینجا طرز تهیه این آش را با فرهنگ زیبای مردم چهرمحال و بختیاری به شما آموزش می دهیم.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پیاز را کمی در روغن مخصوص سرخ کردنی با مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
  • گام 2ابتدا آب مورد نیاز را به حبوبات (نخود ، ماش و لوبیا خیس خورده )و پیاز داغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد با هم بپزد.
  • گام 3سپس عدس را اضافه می کنیم تا بپزد.
  • گام 4در نهایت گندم را اضافه کرده و زمان می دهیم تا تمامی مواد پخته شود.
  • گام 5گندم باید آنقدر بپزد تا کاملا وارفته و در آش دیده نشود.آش به این صورت جا می افتد.
  • گام 6در آخر نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه می کنیم.
  • گام 7طبق معمول همه آش ها برای تزیین آن از کمی پیازداغ استفاده می کنیم.

مواد لازم:

  • عدس : 1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی : ¼ پیمانه
  • ماش :¼ پیمانه
  • نخود : ¼ پیمانه
  • گندم : ½ پیمانه
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir