مراحل:
- گام 1پیاز را کمی در روغن مخصوص سرخ کردنی با مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
- گام 2ابتدا آب مورد نیاز را به حبوبات (نخود ، ماش و لوبیا خیس خورده )و پیاز داغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد با هم بپزد.
- گام 3سپس عدس را اضافه می کنیم تا بپزد.
- گام 4در نهایت گندم را اضافه کرده و زمان می دهیم تا تمامی مواد پخته شود.
- گام 5گندم باید آنقدر بپزد تا کاملا وارفته و در آش دیده نشود.آش به این صورت جا می افتد.
- گام 6در آخر نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه می کنیم.
- گام 7طبق معمول همه آش ها برای تزیین آن از کمی پیازداغ استفاده می کنیم.