مراحل:
- گام 1ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجیحا از شب قبل خیسانده شده است با مقداری آب روی حرارت می گذاریم.
- گام 2کمی زردچوبه را در یک فنجان سرخالی روغن مایع تفت می دهیم و به حبوبات اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا کاملا پخته شود.
- گام 3سپس پیاز را نگینی خرد کرده به همراه مقداری نعنا خشک و زردچوبه کمی تفت می دهیم.
- گام 4نعنا و پیاز داغی را که آماده کرده ایم به آش اضافه می کنیم.
- گام 5سپس در نیم ساعت آخر پخت ، سبزی را به آش در حال جوش اضافه می کنیم و در ظرف را می بندیم تا خواص سبزی در آن باقی بماند.
- گام 6بعد از حدود 15 دقیقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه می کنیم و می گذاریم 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بجوشد.
- گام 7در آخر نمک را هم به آن اضافه می کنیم.