منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش جو با کشک
  • آش جو با کشک

توضیحات

آش جو یکی از آش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر : تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده می شود.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجیحا از شب قبل خیسانده شده است با مقداری آب روی حرارت می گذاریم.
  • گام 2کمی زردچوبه را در یک فنجان سرخالی روغن مایع تفت می دهیم و به حبوبات اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا کاملا پخته شود.
  • گام 3سپس پیاز را نگینی خرد کرده به همراه مقداری نعنا خشک و زردچوبه کمی تفت می دهیم.
  • گام 4نعنا و پیاز داغی را که آماده کرده ایم به آش اضافه می کنیم.
  • گام 5سپس در نیم ساعت آخر پخت ، سبزی را به آش در حال جوش اضافه می کنیم و در ظرف را می بندیم تا خواص سبزی در آن باقی بماند.
  • گام 6بعد از حدود 15 دقیقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه می کنیم و می گذاریم 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بجوشد.
  • گام 7در آخر نمک را هم به آن اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • کشک : نصف پیمانه
  • جو پوست کنده : یک پیمانه
  • نخود : نصف پیمانه
  • عدس : نصف پیمانه
  • لوبیا چیتی : نصف پیمانه
  • روغن : 2 قاشق غذاخوری
  • سبزی آش : 1 کیلوگرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • نعنا خشک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir