مراحل:
- گام 1حبوبات و گندم و جو را از شب قبل خیس کرده روز بعد حبوبات را جداگانه می پزیم و گندم وجو را روی حرارت قرار می دهیم تا به آرامی بپزد.
- گام 2سپس پیاز خرد شده را کمی تفت داده ، سبزیجات خرد شده و 2 عدد سیر رنده شده را هم کمی تفت می دهیم و کلیه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
- گام 3در این قسمت تمامی موادی را که تفت داده ایم به حبوبات در حال پخت اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب به آن می افزاییم.
- گام 4هر چند دقیقه یک بار مواد را هم می زنیم تا ته نگیرد.
- گام 5کشک ساییده شده را همراه 2 سیر دیگر و یک قاشق پونه داخل مخلوط کن ریخته تا کامل با هم حل شوند.
- گام 6پس از آماده شدن کشک ، غذا را داخل ظرف کشیده و به ترتیب روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن ، مقداری کشک و 2 قاشق غذاخوری گردوی چرخ شده می ریزیم و غذا آماده است.