منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش ترخینه
  • آش ترخینه

توضیحات

ترخینه چسیت ؟
ترخینه جامد (ماده اولیه ترخینه که هنوز برای مصرف آماده نشده) به دلیل دوغ زیاد و گندم یا جو که در زیر حرارت خورشید خشک شده بسیار سخت است که معمولاً به اندازه یک همبرگر دست ساز یا کوچکتر از آن است. ترخینه جامد بعد از خیس خوردن در آب جوش کم کم به صورت یک سوپ در می آید. تقریباً نحوه درست کردن آن شبیه به سوپ‌های آماده امروزی است.
ترخینه به شکل آش یا سوپ بیشتر در روزهای زمستانی طبخ شده، و بعلت برخورداری از طیف وسیعی از آنتی بیوتیکها و ویتامینها خاصیت درمانی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا در روزهای سرد سال را دارد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا قرص های ترخینه را نیم ساعت قبل از شروع پخت ، در آب گرم قرار می دهیم تا نرم شود.
  • گام 2پیاز را نگینی خرد کرده و آن را سرخ می کنیم و سپس زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3بلافاصله ترخینه نرم شده را همراه آب کافی اضافه می کنیم.
  • گام 4بعد از به جوش آمدن شعله را کم کرده اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم جا بیفتد و در پایان نمک را به غذا اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • ترخینه از قبل آماده شده : 250 گرم یا 4 قرص ترخینه
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • روغن : 3 قاشق غذاخوری
  • عدس : نصف پیمانه
  • ماش :نصف پیمانه
  • لوبیا : نصف پیمانه
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir