مراحل:
- گام 1ابتدا حبوبات از قبل خیس شده را در ظرفی ریخته و می پزیم.
- گام 2سپس سبزی را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بپزد.
- گام 3گوجه و بادمجان را تکه تکه کرده سرخ می کنیم و به حبوبات در حال پخت اضافه می کنیم.
- گام 4سپس آرد را که به صورت آماج تهیه کرده ایم همراه با بلغور و ادویه به سایر مواد اضافه می کنیم و با حرارت ملایم به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم بپزد.
- گام 5طرز تهیه اماج : آرد را با آب مخلوط کرده نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده ، ورز می دهیم.بعد از اینکه خمیر سفت شد آن را از الک درشت رد می کنیم تا به صورت گلوله های کوچک در بیاید.سپس در مجاورت هوا قرار می دهیم تا خشک شود.