منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آش بی بی
  • آش بی بی

توضیحات

آش بی بی از غذاهای محلی نیشابور (استان خراسان) است که به اسم آش اَماج (نیشابور) هم شناخته می‌شود. این آش با آماج خانگی تهیه می‌شود و تلفظ آن (اَماج – آماج) است. البته همانند این آش در روستای آردهه ی استان البرز نیز پخته می شود که در گویش فارسی آردهی به آن، آماج آش میگویند.

مراحل:

  • گام 1ابتدا حبوبات از قبل خیس شده را در ظرفی ریخته و می پزیم.
  • گام 2سپس سبزی را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بپزد.
  • گام 3گوجه و بادمجان را تکه تکه کرده سرخ می کنیم و به حبوبات در حال پخت اضافه می کنیم.
  • گام 4سپس آرد را که به صورت آماج تهیه کرده ایم همراه با بلغور و ادویه به سایر مواد اضافه می کنیم و با حرارت ملایم به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم بپزد.
  • گام 5طرز تهیه اماج : آرد را با آب مخلوط کرده نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده ، ورز می دهیم.بعد از اینکه خمیر سفت شد آن را از الک درشت رد می کنیم تا به صورت گلوله های کوچک در بیاید.سپس در مجاورت هوا قرار می دهیم تا خشک شود.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط : 1 عدد
  • گوجه فرنگی کوچک : 1 عدد
  • نخود : نصف پیمانه
  • بلغور گندم : نصف پیمانه
  • عدس : 1.4 پیمانه
  • لوبیا : 1.4 پیمانه
  • سبزی آش(تره ، جعفری ، گشنیز ) : 1 لیوان خرد شده
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir